Lantern House, ένα εντυπωσιακό συγκρότημα διαμερισμάτων

Στο Lantern House, το πρώτο οικιστικό έργο του Thomas Heatherwick στη Νέα Υόρκη, το διαμέρισμα που σχεδίασε ο Carlos Mota είναι μια όαση αισιοδοξίας.

Το Lantern House στο Μανχάταν έχει το χαρακτηριστικό αρχιτεκτονικό στυλ των αποθηκών του Τσέλσι, με μια σύγχρονη ερμηνεία στα παράθυρα και μια προσαρμοσμένη πρόσοψη τοιχοποιίας που σχεδιάστηκε από το Heatherwick Studio. Το είκοσι δύο ορόφων κτίριο περιλαμβάνει περίπου 181 κατοικίες, που υπόσχονται να προσφέρουν στους κατοίκους ένα νέο ολοκληρωμένο τρόπο ζωής. Τα περισσότερα διαμερίσματα έχουν ανεμπόδιστη θέα στην πόλη και στον ποταμό Χάντσον. Το οικιστικό συγκρότημα βρίσκεται στην καρδιά του Art District του δυτικού Τσέλσι, σε μικρή απόσταση, την οποία μπορείς να διανύσεις με τα πόδια, από τη συνοικία Hudson Yards, τα μεγάλα πάρκα, τα φημισμένα εστιατόρια, τη νυχτερινή ζωή και πολλά από τα καλύτερα σχολεία του Μανχάταν.

Για τη διαμόρφωση του διαμερίσματος που βρίσκεται στον πέμπτο όροφο, ο interior designer Carlos Mota εμπνεύστηκε από τη μοναδική αρχιτεκτονική του Lantern House και επέλεξε ξεχωριστά έπιπλα, ζωντανά χρώματα και διαφορετικές υφές. Αντλώντας ιδέες και έμπνευση από πολλές εποχές και σχεδιαστές, έκανε έναν εκλεκτικό και αρμονικό συνδυασμό νέων και παλαιών τάσεων χρησιμοποιώντας vintage και σύγχρονα κομμάτια που προέρχονται από το Μαϊάμι, το Παρίσι και τη Νέα Υόρκη.

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ