Brach, το ξενοδοχείο που υπογράφει ο Philippe Starck στο Παρίσι

To ολοκαίνουριο Brach Paris σχεδιάστηκε από τον Philippe Starck για να χαλαρώνουν οι πελάτες περιτριγυρισμένοι από γλυπτά, βιβλία και έργα τέχνης, με θέα τον πύργο του Άιφελ

Ευφυές, με αδυναμία στο σύγχρονο design, αλλά και ρομαντικό και με χαρακτήρα συλλέκτη. Αυτό είναι το Brach ένα πραγματικά παριζιάνικο ξενοδοχείο με τους δικούς του κώδικες και τη δική του προσωπικότητα.

Με την υπογραφή του Philippe Starck, του αιώνιου "τρομερού παιδιού" του design, το ξενοδοχείο επιβεβαιώνει τη φήμη του Παρισιού ως πόλη απόλυτα προσανατολισμένη στον κοσμοπολιτισμό, που βρίσκεται σταθερά στην αισθητική πρωτοπορία. Στους χώρους του Brach υπάρχει κάτι από Bauhaus, από Ντανταϊσμό, αλλά και από τη γενιά των τρομερών Γάλλων σουρεαλιστών. Οι πολυπολιτισμικές επιρροές από την Αφρική, την Ασία και τη Βραζιλία είναι επίσης εμφανείς.

Brach, το ξενοδοχείο που υπογράφει ο Philippe Starck στο Παρίσι

Εσωστρεφές, αλλά και ανοιχτό ταυτόχρονα, το Brach είναι ένας συνδυασμός αντιθέσεων που αλληλοσυμπληρώνονται χωρίς ποτέ να συγκρουστούν. Ένα ζωντανό, παράξενο συνονθύλευμα τάσεων και ρευμάτων που είναι τόσο εκπληκτικό και μη αναμενόμενο, γι' αυτό και συμπαθητικό. Ειδικά καθώς βρίσκεται σε μια τυπική μεγαλοαστική γειτονιά του Παρισιού ανάμεσα σε αριστοκρατικά κτίρια του 19ου αιώνα, μια πραγματική "στυλιστική" επανάσταση.

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ