Το ράντσο του Tom Ford στη Santa Fe

Την αρχιτεκτονική του ράντσου υπογράφει ο κορυφαίος Ιάπωνας μινιμαλιστής αρχιτέκτονας Tadao Ando. Αυστηρό, γεωμετρικό, ατμοσφαιρικό και προς πώληση.

Ο Ιάπωνας αρχιτέκτονας Tadao Ando σχεδίασε το θεαματικό ράντσο του Tom Ford στη Σάντα Φε, ένα εντυπωσιακό συγκρότημα με έκταση που ξεπερνάει τα 20.000 στρέμματα. Μέσα σε όλο αυτό βρίσκεται το κυρίως σπίτι, ένα χαμηλό κτίσμα που το περίγραμμα του τοπίου. Τοποθετημένο δίπλα σε μια τεράστια πισίνα, είναι σε απόλυτη αρμονία με το άνυδρο περιβάλλον, ενώ τα τεράστια παράθυρα που διατρέχουν όλο το μήκος της μίας πλευράς έχουν θέα στα κοντινά βουνά. Εκτός από το κυρίως σπίτι υπάρχουν ακόμα δύο ξενώνες, ξεχωριστές κατοικίες για το προσωπικό και δύο μεγάλες περιοχές για ιππασία. Την πώληση του ακινήτου έχει αναλάβει το γραφείο Kevin Bobolsky και η τιμή είναι διαθέσιμη "upon request". Οι φήμες θέλουν να ξεκινάει από τα 75 εκ. δολάρια. 

 

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ