Update στην κουζίνα και το μπάνιο με τις νέες τάσεις

Η κουζίνα και το μπάνιο, ο πιο κοινωνικός και ο πιο προσωπικός χώρος του σπιτιού, είναι στο επίκεντρο της δημιουργικότητας των μεγάλων οίκων

Η κουζίνα και το μπάνιο είναι σίγουρα δύο πολύ απαιτητικοί χώροι. Οι χώροι που σίγουρα πρέπει να είναι λειτουργικοί -περισσότερο από κάθε άλλο δωμάτιο- αλλά και να ανταποκρίνονται στις τάσεις της σύγχρονης αισθητικής.

Η εταιρία Baklatsidis Bros επιλέγει με προσοχή και φέρνει στην Ελλάδα τα πιο εξελιγμένα και αξιόπιστα προϊόντα για το μπάνιο και την κουζίνα.

Στα δύο showroom της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη η εταιρεία παρουσιάζει μία εκτεταμένη γκάμα προϊόντων με ατέλειωτες επιλογές, καθώς και όλες τις νέες τάσεις της αγοράς στο μπάνιο και την κουζίνα.

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρίας Baklatsidis Bros θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τα κατάλληλα προϊόντα για το χώρο σας. Στη συνέχεια, θα σας προτείνει συνεργαζόμενα καταστήματα λιανικής σε όλη την Ελλάδα από όπου μπορείτε να τα προμηθευτείτε.

Η απόκτηση ενός ονειρεμένου μπάνιου ή μιας υπέροχης κουζίνας ξεκινάει από την Baklatsidis Bros.

Είδη υγιεινής GSI, συλλογή Colour

Carron Bathrooms Μπανιέρα Ascoli

Είδη Υγιεινής GSI - Classic Collection

Icos Shower Στήλη ντους υδρομασάζ Melia

Icos Shower Στήλη ντους υδρομασάζ Nefele

Αξεσουάρ μπάνιου GEESA, συλλογή Nemox Black

Μπαταρίες νιπτήρα EURORAMA, συλλογή Quadra

Υψηλή μπαταρία νιπτήρα EURORAMA, συλλογή Quadra Black

APELL Pura Collection

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ