Συστήματα θυρών: το μέλλον είναι εδώ

Η τεχνολογία αλλάζει τα δεδομένα και στα συστήματα θυρών. Καινούριες ιδέες, ευελιξία, αισθητική και δυνατότητες που πριν λίγα χρόνια δεν μπορούσαμε καν να φανταστούμε. Σήμερα όλα είναι δυνατά

Στη Living In η δημιουργία συστημάτων θυρών έχει να κάνει με δύο ζητούμενα: αφενός να είναι λειτουργικά και να δημιουργούν άμεση σύνδεση των δύο χώρων με τρόπο αρμονικό χωρίς να παρεμβαίνουν στη διακόσμηση. Αφετέρου να συνδυάζουν την πολυτέλεια με την αφαίρεση δίνοντας μια light, ανάλαφρη αίσθηση στο σύνολο.

Για να επιτευχθεί αυτό, η ομάδα της Living In συνεργάζεται με κορυφαίους οίκους του εξωτερικού, προκειμένου να εξασφαλίσει προϊόντα υψηλών προδιαγραφών και αισθητικής. Παράδειγμα αποτελεί η πολυετής συνεργασία με την ιταλική εταιρεία Res, η οποία εξειδικεύεται σε συστήματα εσωτερικών θυρών. Τα προϊόντα της είναι γνωστά για τη λειτουργικότητα που συνδυάζεται αρμονικά με την υψηλή τεχνολογία, διατηρώντας παράλληλα τον πολυτελή σχεδιασμό.

Ενδεικτικά μερικά από τα συστήματα εσωτερικών θυρών:

Σύστημα Doga

Οι κάθετες πτέρυγες, χαρακτηριστικές της λύσης Doga, δημιουργούν έργα φωτισμού και βάθους. Το σύστημα ολοκληρώνεται με αρθρωτές ή ολισθαίνουσες πόρτες, στενού πλαισίου και έχει ενσωματωμένη διάταξη για τηλεόραση και ράφια. Ένας αναντικατάστατος πρωταγωνιστής του καθιστικού.

Σύστημα Deco

Ένα νέο στυλ πλαισίου εσωτερικής πόρτας, με νέα φινιρίσματα, ένα ολοκαίνουργιο σύστημα, που σας επιτρέπει να αποφασίσετε τον τρόπο ανοίγματος κατά τη στιγμή της συναρμολόγησης της πόρτας. Το Deco δίνει αξία στη συνηθισμένη πόρτα. Το αποτέλεσμα μοιάζει με έναν πίνακα στον τοίχο, χάρη στο κυματιστό πλαίσιο και τα φινιρίσματα, όπως τα υλικά του χρυσού και ασημένιου φύλλου.

Σύστημα Flexi

Η Flexi είναι η πρώτη ευέλικτη πόρτα. Ένα επαναστατικό έργο που συνδυάζει την εξαιρετική εμπειρία της Res στην εσωτερική σχεδίαση πόρτας με την αδιαμφισβήτητη κομψότητα και το στυλ της Pininfarina. Με την ευελιξία στο κέντρο του σχεδιασμού, αυτό το πρωτοποριακό προϊόν θα αλλάξει για πάντα την έννοια της πόρτας. Χάρη στην επαναστατική τεχνολογία Wood-Skin Inside, το προϊόν είναι απαλλαγμένο από το μεντεσέ και σχηματίζεται μέσω μίας συνεχούς επιφάνειας. Σαφώς η καινοτομία είναι η λέξη-κλειδί: το σώμα της πόρτας γίνεται ένα με την κορνίζα, δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο σύστημα. Αυτή η ιδιαιτερότητα δίνει μια νέα ζωή στα άκαμπτα υλικά, τα οποία περνούν από την επίπεδη μορφή στο τρισδιάστατο, όπως ένα origami.

 

Σύστημα Doga

Σύστημα Doga

Σύστημα Deco

Σύστημα Deco

Σύστημα Flexi

Σύστημα Flexi

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ