Η σημασία της πρώτης ύλης είναι καθοριστική για κάθε χώρο

Με μια ευρεία γκάμα υλικών που έχουν θέση σε κάθε χώρο, η Alfa Wood γίνεται η πλέον κατάλληλη επιλογή για αρχιτέκτονες, διακοσμητές, κατασκευαστές και ιδιώτες

Οι πρώτες ύλες για τη βιομηχανία επίπλου έχουν ιδιαίτερη σημασία. Είναι εκείνες που διαμορφώνουν και χαρακτηρίζουν σε μεγάλο βαθμό το τελικό προϊόν. Στην Alfa Wood αυτό το γνωρίζουν καλά, γι' αυτό και δημιουργούν πρώτες ύλες που είναι κάτι περισσότερο από απλά υλικά. Είναι ιδέες που δίνουν στο τελικό προϊόν δυναμική και ζωντάνια, δημιουργώντας συναισθήματα.

Η ευρεία γκάμα των υλικών της Alfa Wood είναι σχεδιασμένη ώστε να συνδυάζονται τα υλικά στο σύνολό τους και οι κατασκευαστές να έχουν πληθώρα επιλογών ώστε να προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις. Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις των μονάδων της εταιρείας εφαρμόζονται οι πλέον αυστηρές διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου. Έτσι όλα τα προϊόντα διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα και αισθητική τους καθώς και την κατασκευαστική αρτιότητά τους.

Προϊόντα ξύλου κορυφαίας ποιότητας που έχουν θέση από το δάπεδο έως την οροφή. Ανάμεσα τους, ξεχωριστή θέση έχουν τα παρκέτα master laminate που προσφέρουν πρωτοποριακές και εγγυημένες λύσεις για κάθε χώρο. Η μεγάλη τους αντοχή σε συνδυασμό με την ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων τα καθιστά ιδανικά για χώρους, όπως κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους με μικρή ή και μεγάλη κυκλοφορία, όπως εμπορικά κέντρα, ξενοδοχεία, καφετέριες, εκθέσεις, γραφεία, ιατρεία κ.λπ. Οι κατηγορίες, αλλά και η ποικιλία χρωμάτων είναι μεγάλη.

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ