Είναι αυτός ένας από τους πιο εντυπωσιακούς σταθμούς metro;

Αν βρεθείτε στο Σίδνεϊ, πρέπει οπωσδήποτε να πάρετε το μετρό. Ο σωστός σταθμός είναι Wynyard

Ο Chris Fox είναι ένας Αυστραλός καλλιτέχνης που με τη δουλειά του εστιάζει στην διερεύνηση των ορίων ανάμεσα στην τέχνη, την αρχιτεκτονική και το product design. Η εγκατάσταση "Interloop" που βρίσκεται στον κεντρικότατο σταθμό του μετρό Wynyard του Σίδνεϊ έκανε το όνομα του γνωστό όχι μόνο σε ένα μεγαλύτερο κοινό στην πατρίδα του την Αυστραλία, αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο, καθώς μάλιστα είναι πλέον shortlisted για το βραβείο World Interior of the Year στο φετινό Inside Festival που θα γίνει στο Άμστερνταμ το Νοέμβριο. 

Το Interloop έχει μήκος 50 μέτρα και βάρος 5 τόνους. Είναι μια αναφορά στις αρχικές ξύλινες κυλιόμενες σκάλες που είχαν τοποθετηθεί στους σταθμούς μετρό του Σίδνεϊ το 1931 και έμειναν σε χρήση για περισσότερα από 60 χρόνια. Είναι ο τρόπος του Chris Fox να συνδέσει το δυναμικό, μόνιμα σε κίνηση παρόν της πόλης με το παρελθόν της. Το αποτέλεσμα, όπως φαίνεται καθημερινά από τις αντιδράσεις των επιβατών, είναι απόλυτα επιτυχημένο. 

 

 

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ