Lux* Grand Gaube. Το νέο dream resort στον Μαυρίκιο

Όταν όλα τα παραδοσιακά στοιχεία της αισθητικής ενός τόπου είναι εκεί, αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι κλισέ, ούτε "ξαναζεσταμένο", δεν σου θυμίζει κάτι, τότε πραγματικά ο interior designer έχει κάνει καλή δουλειά. Και όπως φαίνεται η Kelly Hoppen στο Lux* Grand Resort έχει δώσει τον καλύτερο εαυτό της.

Να νιώθεις σαν στο σπίτι σου, αλλά ταυτόχρονα να ταξιδεύεις και σε μια άλλη πραγματικότητα, χιλιόμετρα μακριά. Αυτό είναι το ζητούμενο για τους απαιτητικούς ταξιδιώτες του σήμερα, αυτός είναι ο στόχος και η κεντρική ιδέα πίσω από το σχεδιασμό του καινούριου Lux* Grand Gaube στον Μαυρίκιο που υπογράφει η Kelly Hoppen

Συνδυάζοντας ορισμένα από τα πιο design oriented κομμάτια μεγάλων οίκων όπως της Dedon και της Gervasoni με τα φυσικά υλικά που κυριαρχούν στον Μαυρίκιο και με φωτεινά αισιόδοξα χρώματα, κατάφερε να δημιουργήσει μια σύγχρονη, laid back, χαλαρή αισθητική, που ταιριάζει απόλυτα σε ένα 5άστερο resort. Η Kelly Hoppen είναι γενικά γνωστή για το πιο "φιλικό" στυλ της καθώς αφενός αποφεύγει να δημιουργεί χώρους-γκαλερί και αφετέρου δεν είχε ποτέ ιδιαίτερες εμμονές με τον μινιμαλισμό. Ακολουθώντας, λοιπόν, τις βασικές της αξίες υπέγραψε υποδειγματικούς χώρους που ισορροπούν αριστοτεχνικά ανάμεσα στο νοσταλγικό και το πρωτοποριακό. Το σύγχρονο και το παραδοσιακό εδώ είναι αδύνατον να διαχωριστούν και αυτό ακριβώς είναι που αποδεικνύει την κλάση ενός interior designer.    

Και αν το ενδιαφέρον interior design δεν είναι αρκετό, τα έξι εστιατόρια και τα επτά μπαρ του Grand Gaube είναι όλα εξαιρετικοί λόγοι για να μην εγκαταλείψεις τα όρια του resort ποτέ.    

 

 

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ