Home Creations, το σύγχρονο design στα καλύτερα του

Καινοτομία στο design, έμφαση στην εξυπηρέτηση και δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης. Αυτη είναι η κεντρική φιλοσοφία της Home Creations

Η Home Creations είναι μια εισαγωγική εταιρεία που Ιδρύθηκε το 1997. Από τότε έως σήμερα έχει αναπτύξει ένα μεγάλο portfolio συνεργασιών με αρκετούς από τους σημαντικότερους οίκους του design από την Ιταλία και όχι μόνο, τους οποίους αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα και την Κύπρο. Κάποια χαρακτηριστικά brands είναι η Stosa Cucine, η Ditre Italia, η Nova Mobili, η Devina Nais, η Calligaris, η Bizzotto και η ισπανική Vondom.

Έτσι προσφέρει μια εξαιρετικά μεγάλη γκάμα επιλογών καλύπτοντας τις ανάγκες τόσο του κοινού που ενδιαφέρεται να ανανεώσει το σπίτι του, όσο και των επιχειρηματιών που ενδιαφέρονται να βρουν λύσεις για τον επαγγελματικό τους χώρο. 

Σκοπός της Home Creations είναι να καινοτομεί στο χώρο του design, να βρίσκεται κοντά στους συνεργάτες της και να αναπτύσσει τις καλύτερες δυνατές μορφές εξυπηρέτησης, δημιουργώντας έτσι δυνατές σχέσεις εμπιστοσύνης. Η Home Creations είναι μια εταιρεία που συνεχίζει να αναπτύσσεται σε μια συνεχώς μεταβαλλόμενη αγορά, διατηρώντας έτσι μία από τις κορυφαίες θέσεις του κλάδου σε Ελλάδα και Κύπρο. Εδώ θα δείτε όλες τις τελευταίες τάσεις του design τόσο για τους εσωτερικούς, όσο και για τους εξωτερικούς χώρους, μέσα από ένα δημιουργικό ταξίδι στο στυλ. 

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ