Η απίστευτη βιτρίνα των Dolce & Gabbana!

Μία βιτρίνα με έμπνευση τη Σκάλα του Μιλάνου. Το καινούριο μαγαζί των Dolce & Gabbana στο Μαϊάμι κερδίζει τις εντυπώσεις.

Μοιάζει με διάφανη κουρτίνα σε κίνηση. Αυτή είναι η κεντρική ιδέα πίσω από την εντυπωσιακή βιτρίνα του καινούριο καταστήματος Dolce & Gabbana στη design district του Μαϊάμι. Το σχεδιασμό υπογράφει ο Gwenael Nicolas ο οποίος εμπνεύστηκε από την αυλαία του Teatro alla Scala στο Μιλάνο, ένα από τα πιο αγαπημένα μέρη του Domenico Dolce και του Stefano Gabbana στην πόλη. 

Η κατασκευή της κρυστάλλινης κουρτίνας -που καλύπτει ολόκληρη την πρόσοψη, δηλαδή έχει ύψος δύο ορόφων- δεν ήταν καθόλου εύκολη υπόθεση. Καθώς διαφοροποιείται το φυσικό φως μέσα στην εξέλιξη της ημέρας, η βιτρίνα δημιουργεί στο εσωτερικό του καταστήματος ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι με τις σκιές και τς χρώματα, ένα πραγματικό καλειδοσκόπιο σε μόνιμη αλλαγή. Το θεατρικό ύφος συνεχίζεται και στο εσωτερικό του καταστήματος καθώς οι υπάρχουν έντονα μπαρόκ στοιχεία και όχι μόνο. Τα εντυπωσιακά γλυπτά, οι λεπτομέρειες από χρυσό και βελούδο, όλα συνηγορούν στη δημιουργία ενός μοναδικού νέου χώρου σε απόλυτη συνάφεια με το χαρακτηριστικό ύφος των Dolce & Gabbana.  

 

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ