The trilogy house, στη Θεσσαλονίκη

Παλιοί πολύχρωμοι τοίχοι, ψηλές οροφές, επώνυμα αντικείμενα και πράσινο συνθέτουν το περιβάλλον του νέου design ξενοδοχείου

Tέσσερις χώροι διημέρευσης, ένα λόμπι, ένα αίθριο και ένα εστιατόριο αρκούν για να συνθέσουν το design ξενοδοχείο που συζητιέται στη Θεσσαλονίκη. Το Trilogy House στεγάζεται σε ένα κτίριο του 1920 στην οδό Τσιμισκή και υποστηρίζει την ιδέα των θεματικών χώρων.

Η διαμόρφωση του χώρου έγινε με υλικά, τεχνοτροπίες και τεχνολογίες που σέβονται τα ιστορικά χαρακτηριστικά του κτιρίου, όπως τα δάπεδα ψαροκόκαλο, οι ψηλές οροφές, αλλά και οι παλιοί τοίχοι που αποδίδουν διακριτικά τη hip αίσθηση παρακμής. Στο φωτεινό –κατά κύριο λόγο λευκό– καμβά με τις κατασκευές από ανοιχτόχρωμο ξύλο, εμπλέκονται οι πράσινες πινελιές των φυτών με επιλεγμένα design αντικείμενα από τους οίκους Vitra, Tom Dixon και Fritz Hansen.

Στα 4 δωμάτια, η αισθητική είναι ομοιόμορφη – τη διαφορά κάνουν οι λεπτομέρειες. Στη σουίτα ξεχωρίζουν οι λάμψεις από τον ορείχαλκο, το χαλκό και το ασήμι στα φωτιστικά, τις σωληνώσεις του μπάνιου αλλά και το μικροσκοπικό πάγκο εργασίας. Το στούντιο 3032 επενδύει σε μια αντισυμβατική κατασκευή, ένα "νησί" που συνδυάζει κρεβάτι και καναπέ κρεβάτι, ενώ το διαμέρισμα 3034 αναμειγνύει το βελούδο με το χαρτί, το χαλκό με το μαλλί και το πλαστικό με το ξύλο. Το μικρότερο στούντιο 3033 παίζει με τις έξυπνες ιδέες εξοικονόμησης χώρου, όπως ένα μπάνιο κλεισμένο σε κουβούκλιο μέσα στο δωμάτιο. Αντισυμβατική είναι και η θέα του, στο "τροπικό" αίθριο του ξενοδοχείου, που περικυκλώνεται από δύο δωμάτια και το lounge. Εκεί μια σκάλα από νέον κρέμεται στον τοίχο, πάνω από την ξύλινη εγκατάσταση όπου φύεται ένας πάπυρος.

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ