Το νέο κατάστημα La Redoute γίνεται πηγή έμπνευσης για το σπίτι

Η LAREDOUTE, η διάσημη γαλλική εταιρεία και Νο 1 online προορισμός για αγορές ειδών μόδας και σπιτιού ανοίγει τώρα το πρώτο flagship κατάστημα και showroom για έπιπλα και είδη σπιτιού στην Αθήνα, στη λεωφόρο Κηφισίας 252, στο Χαλάνδρι

Ο χώρος της έκθεσης της LAREDOUTE είναι εξαιρετικά εντυπωσιακός -550μ2, από τους μεγαλύτερους παγκοσμίως- και αναδεικνύει όλη την τεχνογνωσία που ο εμβληματικός γαλλικός όμιλος διαθέτει στον σχεδιασμό και στην εξέλιξη των τάσεων στην εσωτερική διακόσμηση.

Το κατάστημα είναι οργανωμένο γύρω από διαφορετικά εικονικά δωμάτια. Από το σαλόνι μέχρι την τραπεζαρία και από τη βιβλιοθήκη μέχρι το υπνοδωμάτιο και το μπάνιο, είναι πραγματική ευχαρίστηση να ανακαλύπτεις, να βλέπεις, να νιώθεις, να αισθάνεσαι την αισθητική και την ποιότητα.

Έπιπλα και είδη διακόσμησης από τις δύο μοναδικές συλλογές La Redoute Intérieurs και AM.PM, είναι ειδικά σχεδιασμένα και επιλεγμένα για να αναδεικνύουν τον συσχετισμό του design με τα φυσικά υλικά και τη δημιουργικότητα. Εντυπωσιακές σειρές υφασμάτων, χαλιών, φωτιστικών, λευκών ειδών και διακοσμητικών, συμπληρώνουν την αγοραστική εμπειρία.

Το νέο κατάστημα La Redoute γίνεται πηγή έμπνευσης για το σπίτι

Σύγχρονο, κλασικό, vintage, σκανδιναβικό, έθνικ - όποιο και αν είναι το ύφος της διακόσμησης που ταιριάζει στην προσωπικότητά σας, στη LAREDOUTE θα βρείτε προϊόντα υψηλής αισθητικής, προσιτά και απόλυτα εναρμονισμένα με τον σύγχρονο τρόπο ζωής. Οι σύμβουλοι διακόσμησης της LAREDOUTE θα είναι δίπλα σας, για να διαμορφώσετε μαζί το δικό σας χώρο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Για τους σχεδιαστές, διακοσμητές και τους επιχειρηματίες της εστίασης και των ξενοδοχείων, υπάρχει ειδικό showroom. Οι επαγγελματίες του χώρου μπορούν να κλείνουν ραντεβού, να συζητούν με τους ειδικούς Συμβούλους LAREDOUTE for BUSINESS, να επιλέγουν και να απολαμβάνουν τα προνόμια εκείνης της συνεργασίας, που θα δώσει ώθηση και προστιθέμενη αξία στις επιχειρηματικές τους κινήσεις.

Η LAREDOUTE έχει τς δικές της ομάδες Interior Design.

Καταξιωμένοι παγκοσμίως σχεδιαστές και στυλίστες δημιουργούν με άποψη και κάνουν την καθημερινότητα ξεχωριστή. Με κύριο πυλώνα την αειφόρο ανάπτυξη, χρησιμοποιούν υλικά και μεθόδους που σέβονται το περιβάλλον και τον άνθρωπο και συμβάλλουν στην μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

Ζήστε σήμερα την εμπειρία, επισκεφτείτε το νέο κατάστημα της LAREDOUTE, εμπνευστείτε από τη μεγάλη ποικιλία των συλλογών, κάντε τις επιλογές σας και δημιουργήστε τους χώρους που ονειρεύεστε.

Λ. Κηφισίας 252, Χαλάνδρι

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ