Merry & sustainable Xmas 2022!

Τα φετινά Χριστούγεννα δεν χρειάζεται να παραμελήσουμε την οικολογική μας ευαισθησία με τα βουνά από πλαστικά λαμπάκια, τις πλεξιγκλάς μπάλες και τα στεφάνια μιας χρήσης. Ας προτιμήσουμε μία πιο βιώσιμη γιορτινή διακόσμηση εντυπωσιάζοντας με το Christmas Glam της Lechuza

Με μια τεράστια συλλογή από υπέροχα μοντέλα σε διαφορετικές αποχρώσεις, design και στυλ για όλες τις τάσεις διακόσμησης, οι αυτοποτιζόμενες γλάστρες Lechuza είναι το πιο όμορφο, κομψό και ξεχωριστό δώρο με μεγάλη διάρκεια για να προσφέρετε σε αυτούς που αγαπάτε.

Επιλέξτε το φυτό Aλεξανδρινό -must της σεζόν- σε μοντέρνο ροζ ή στο κλασικό βαθύ κόκκινο χρώμα και συνδυάστε το με το αυτοποτιζόμενο γλαστράκι CUBE GLOSSY της LECHUZA. Έτσι το ευαίσθητο αυτό φυτό με τις ιδιαίτερες ανάγκες ποτίσματος θα τροφοδοτείται αυτόνομα με νερό και θα παραμείνει φρέσκο και ζωντανό.

Merry & sustainable Xmas 2022!

Και για τους πιο δημιουργικούς που θέλουν ασυνήθιστες χειροποίητες κατασκευές, η Cubeto stone, μερικά κεριά, κλαδιά από έλατο που μοσχοβολούν και κόκκινα γκι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δημιουργήσουν ένα πρωτότυπο στεφάνι, κεντρικό πρωταγωνιστή στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι!

Αυτά τα Χριστούγεννα επιλέξτε φυσικές συνθέσεις σε γλάστρες Lechuza που διαρκούν για πάντα!

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ
Προηγούμενο άρθρο

Contemporary Κηφισιά

Επόμενο άρθρο

Δυνατή γεωμετρία

MUST READ