Η ιδανική καρέκλα της CYBEX που μεγαλώνει μαζί με το παιδί!

Η πολυβραβευμένη και εργονομικά σχεδιασμένη καρέκλα LΕΜΟ συνοδεύει ιδανικά το παιδί σε κάθε στάδιο ανάπτυξής του. Κατάλληλη από την πρώτη κιόλας μέρα, η καρέκλα CYBEX LEMO είναι ιδιαίτερα εύχρηστη και σε συνδυασμό με τα αξεσουάρ μπορεί να συμβαδίσει με την ανάπτυξη του παιδιού, καλύπτοντας τις ανάγκες του σε κάθε ηλικία

Είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να ταιριάζει στον τρόπο ζωής της σύγχρονης οικογένειας. Η LEMO προσφέρει πλήρη ελευθερία κινήσεων, ενώ το νεογέννητο μωρό μπορεί να κάθεται δίπλα στους γονείς του με απόλυτη ασφάλεια. Το ρηλάξ προσαρμόζεται εύκολα στην καρέκλα και επιτρέπει έτσι στους γονείς να έχουν το νεογέννητο μαζί, ο,τι και αν κάνουν μέσα στο σπίτι. Το ενσωματωμένο ειδικό μαξιλαράκι σταθεροποιεί το ευαίσθητο κεφάλι του μωρού για ακόμα περισσότερη σιγουριά!

Η LEMO είναι εξαιρετικά απλή και στη συναρμολόγηση της χωρίς την χρήση εργαλείων. Η ρύθμιση του ύψους και του βάθους της καρέκλας γίνεται πανεύκολα, μόνο με το ένα χέρι, έτσι οι γονείς μπορούν να προσαρμόζουν την καρέκλα για κάθε ηλικία και στάδιο ανάπτυξης του παιδιού χωρίς δυσκολία. Έτσι η CYBEX LEMO μεγαλώνει μαζί με την οικογένεια, προσαρμόζεται στις οικογενειακές ανάγκες και χωρίς αμφιβολία είναι η ιδανική καρέκλα για μια ζωή. Συνδυάζει κομψό, κορυφαίας ποιότητας σχεδιασμό και καινοτόμα χαρακτηριστικά, προσφέροντας πλήρη ελευθερία κινήσεων. 

Η ιδανική καρέκλα της CYBEX που μεγαλώνει μαζί με το παιδί!

Η καρέκλα LEMO σχεδιάστηκε για να αντέχει στο χρόνο, παραμένοντας ένα αγαπημένο έπιπλο που θα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι των πιο μοναδικών αναμνήσεων με τα παιδιά!

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ 

IG / FB 

 

cybex hero new

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ