Όταν υψηλή τεχνολογία και αισθητική συναντώνται

Μια εντυπωσιακή σύμπραξη τεχνολογίας και αισθητικής, μια πραγματικά καινοτόμος πρόταση για το σύγχρονο σπίτι. Η LG OLED Gallery TV θα βρίσκεται στο χώρο του Interni Moda Bagno, ολοκληρώνοντας έτσι τις προτάσεις υψηλής αισθητικής του καταστήματος

Η LG Electronics (LG) και το κατάστημα οικιακού σχεδιασμού και επίπλων Interni Moda Bagno, προχώρησαν σε μία πρωτοποριακή συνεργασία, στο πλαίσιο της οποίας μπορούμε να βρίσκουμε στο χώρο του καταστήματος την κορυφαία LG OLED Gallery TV, για έναν ολόκληρο χρόνο. 

Πέρα από τα εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά της η LG OLED Gallery TV ξεχωρίζει και για το μοναδικά λεπτό design της, γεγονός που την κάνει να εναρμονίζεται πλήρως με την αισθητική του Interni Moda Bagno. Ένα σύγχρονο τεχνολογικό θαύμα που γεφυρώνει το design και την τεχνολογία με την τέχνη, καθώς μπορεί να τοποθετηθεί με απόλυτη εφαρμογή στον τοίχο, παραπέμποντας έτσι σε πραγματικό έργο τέχνης.

Επιπλέον, η OLED Gallery TV που έχει επιλεχθεί για τη συνεργασία με το γνωστό κατάστημα design, διαθέτει την ειδική βάση στήριξης Gallery Stand, η οποία δημιουργεί ακόμα περισσότερες επιλογές τοποθέτησης, σε κάθε σημείο του σπιτιού. Παράλληλα, χάρη στη λειτουργία Gallery Mode, η LG OLED Gallery TV έχει πρόσβαση σε χιλιάδες διάσημα έργα τέχνης, τα οποία μπορεί να προβάλει ιδανικά, χάρη στην OLED τεχνολογία, που εγγυάται απίστευτη ποιότητα εικόνας, με ιδανική πιστότητα χρωμάτων. Για αυτό τον λόγο η LG OLED Gallery TV αποτελεί την ιδανική επιλογή για να πλαισιώσει το χώρο του καταστήματος Interni Moda Bagno, που αντιπροσωπεύει την επιτομή του στυλ και της κομψότητας στο πεδίο της εσωτερικής διακόσμησης.

Όταν υψηλή τεχνολογία και αισθητική συναντώνται

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, μια ειδική ομάδα staging, θα χρησιμοποιήσει ως έμπνευση την LG OLED Gallery TV για να προτείνει ολοκληρωμένες ιδέες αισθητικής, σχεδιάζοντας αυθεντικές συνθέσεις χώρων όπου τα έπιπλα και αντικείμενα διακόσμησης του καταστήματος πλαισιώνουν την LG OLED Gallery TV. Στόχος είναι η δημιουργία μιας ξεχωριστής εμπειρίας που θα συνδυάζει τεχνολογία και αισθητική, και η οποία θα λειτουργεί ως πόλος έλξης για κάθε επισκέπτη.

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ
Επόμενο άρθρο

Σε φόντο λευκό

MUST READ