Κουζίνα, ο νέος "πολυχώρος" του σπιτιού

Η κουζίνα έχει πλέον εξελιχθεί σε πολυχώρο του σπιτιού, όπου περνάμε συνήθως τον περισσότερο χρόνο. Γι' αυτό είναι πολύ σημαντικό να συμβουλευτούμε τους ειδικούς ώστε να την οργανώσουμε και να την εξοπλίσουμε όσο το δυνατόν πιο σωστά

Η κουζίνα είναι ένας από τους σημαντικότερους χώρους του σπιτιού. Ο χώρος που συγκεντρώνεται η οικογένεια, ο χώρος όπου είμαστε πιο χαλαροί με τους φίλους μας, ο χώρος όπου συνήθως πραγματώνεται η μαγειρική μας δημιουργικότητα.

Βάσει στατιστικών περνάμε τουλάχιστον το 40% του χρόνου μας στην κουζίνα που πλέον έχει εξελιχθεί σε "πολυχώρο" του σπιτιού, γι' αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό να σχεδιάσουμε και να οργανώσουμε σωστά την κουζίνα μας, σύμφωνα με τις δικές μας ανάγκες. Οι ειδικοί της Dash είναι σε θέση να μας παρέχουν ιδέες και προτάσεις που θα μας βοηθήσουν να φτιάξουμε την κουζίνα των ονείρων μας. Διαφορετικοί τύποι εντοιχιζόμενων κουζινών, ξεχωριστά στοιχεία διακόσμησης και ειδικές αρχιτεκτονικές λύσεις είναι στη διάθεση μας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 

Η Dash στην Ελλάδα έχει 30 χρόνια εμπειρίας στις κουζίνες. Έπιπλα κουζίνας γερμανικής πιστοποίησης και κατασκευής που συνδυάζουν υψηλή αισθητική και απόλυτη ποιότητα.   

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ