Στρώματα με φιλοσοφία

Η ποιότητα του καθημερινού μας ύπνου είναι πολύ σημαντική για την υγεία και την ευεξία μας. Στην Ecomat το γνωρίζουν καλά γι' αυτό και δίνουν ιδιαίτερη σημασία στην κατασκευή των στρωμάτων τους

Η Ecomat είναι μια ελληνική εταιρεία πολυτελών στρωμάτων και προϊόντων ύπνου, ο ηγέτης στις ηλεκτρονικές πωλήσεις στρωμάτων στην Ελλάδα και μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου στην Ευρώπη. Όλα τα συνεργαζόμενα εργοστάσια της, παράγουν αποκλειστικά τα μοναδικά προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί από την Ecomat ακολουθώντας τις τελευταίες εξελίξεις και καινοτομίες στην παγκόσμια στρωματοβιομηχανία.

 

Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι να παρέχει πολυτελή προϊόντα ύπνου σε πολύ προσιτές τιμές σε όσους αναζητούν έναν ποιοτικό και άνετο ύπνο. Επιπλέον στην Ecomat διαθέτουν μια εξαιρετικά ευρεία γκάμα προϊόντων για τους επαγγελματίες της φιλοξενίας. Συστήματα ύπνου ειδικά σχεδιασμένα για τα ξενοδοχεία. Μετά από μακροχρόνιες έρευνες πάνω στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό των στρωμάτων παρέχει μια ευρεία γκάμα προϊόντων που κατασκευάζονται σύμφωνα με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στην παγκόσμια βιομηχανία στρωμάτων.

Στην Ecomat έχουν δεσμευτεί να παρέχουν τα πιο άνετα, ποιοτικά και προσιτά πολυτελή προϊόντα ύπνου. Τα τελευταία χρόνια η Ecomat έχει καταστεί η πιο δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία στρωμάτων στην Ελλάδα, επιτυχία που σαφώς οφείλεται στους χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες. Γι αυτό εξακολουθεί να συνεχίζει με μεγαλύτερο πάθος ακόμα να τηρεί τη δέσμευση της στην προσιτή ποιότητα και πολυτέλεια. 

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ