La Redoute AM.PM, αρμονία και λειτουργικότητα κάθε στιγμή

Η ευρύτητα των προτάσεων της La Redoute για το σπίτι είναι μοναδική. Στη συλλογή AM.PM θα βρείτε ό,τι πιο σύγχρονο και λειτουργικό για κάθε χώρο

Η κεντρική φιλοσοφία της La Redoute για το σπίτι είναι απολύτως προσανατολισμένη γύρω από τις αξίες της ποιότητας, της διαχρονικής κομψότητας και της λειτουργικότητας. Με μια ευρεία γκάμα προϊόντων, από έπιπλα και φωτιστικά, μέχρι τραπεζάκια σαλονιού και καθρέφτες, η La Redoute προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο τρόπο ζωής που δίνει έμφαση στην απόλαυση της κάθε στιγμής που περνάμε στο σπίτι, το προσωπικό μας καταφύγιο. 

Αυτό ακριβώς το "καταφύγιο" μας βοηθά να δημιουργήσουμε με τέτοιο τρόπο ώστε να ταιριάζει απόλυτα στο δικό μας στυλ, στη δική μας αισθητική ταυτότητα. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το να νιώθεις τον χώρο σου πραγματικά δικό σου, να αισθάνεσαι ότι είναι σε αρμονία τόσο με το στυλ σου, όσο και με τις ανάγκες σου. Μόνο τότε μπορείς πραγματικά να χαλαρώσεις, να αφήσεις πίσω σου την ένταση της καθημερινότητας και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. 

La Redoute AM.PM, αρμονία και λειτουργικότητα κάθε στιγμή
Καθρέφτης από μέταλλο με παλαιωμένη όψη, Makita

La Redoute AM.PM

Με την τεράστια ποικιλία των προϊόντων της La Redoute για όλους τους χώρους του σπιτιού, από το καθιστικό έως την κουζίνα και το υπνοδωμάτιο, έχουμε τη δυνατότητα να φέρουμε τις σύγχρονες τάσεις της διακόσμησης στα δικά μας μέτρα υιοθετώντας ακριβώς εκείνα που μας ταιριάζουν περισσότερο. Στη συλλογή AM.PM θα βρούμε προτάσεις διακόσμησης -και όχι μόνο- με εξαιρετική ποιότητα. Δύο είναι οι κύριοι άξονες γύρω από τους οποίους στρέφεται η συλλογή: το στυλ modern classic από τη μία και η natural contemporary αισθητική από την άλλη. Και τα δύο λειτουργούν συμπληρωματικά δημιουργώντας μια αίσθηση ζεστή, φιλικής κομψότητας που είναι κατάλληλη για όλες τις στιγμές της ημέρας και της νύχτας. 

Χαλί σε στυλ berber, Tekouma 

Περιστρεφόμενη πολυθρόνα Austin 

Κασπό από ρητίνη Kingo 

Πολυθρόνα egg με πόδι, Finlo 

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ