"Έπιπλα για μια ζωή". Τι είδαμε στον αμερικανικό κολοσσό επίπλων που ήρθε στην Ελλάδα

Η Ashley Homestore είναι κορυφαίο αμερικανικό όνομα στην παραγωγή επίπλων υψηλής αισθητικής και ποιότητας. Φέτος, κλείνει 75 χρόνια παρουσίας και αναγνώρισης στη διεθνή αγορά και πρόσφατα ήρθε και στην Ελλάδα.

Το πρώτο της κατάστημα άνοιξε πρόσφατα στο Smart Park, στα Σπάτα. Μπαίνοντας στο κατάστημα, μπορεί κανείς να νιώσει αμέσως την cozy και φιλική ατμόσφαιρα ενός οικογενειακού σπιτιού. Ο χώρος μυρίζει καινούργιο, ενώ στο background ακούγεται lounge μουσική, που δημιουργεί την αίσθηση της άνεσης για μια βόλτα στο χώρο. 

Με την πρώτη ματιά τα έπιπλα της Ashley Homestore φέρνουν στο μυαλό τις κατοικίες που βλέπουμε στις αμερικάνικες ταινίες. Τραπέζια για την κουζίνα για να συγκεντρώνεται όλη η οικογένεια. Υπέρδιπλα κρεβάτια για άνετο ύπνο. Καναπέδες και πολυθρόνες για την απόλυτη χαλάρωση.

Το προσωπικό βρίσκεται εκεί για να ξεναγήσει τους επισκέπτες στο χώρο της Ashley Homestore και να βρουν μαζί λύσεις για το σπίτι τους μέσα από μια μεγάλη γκάμα επιλογών. Ο χώρος χωρίζεται σε ζώνες ανάλογα με το στυλ. To country style που θυμίζει το εξοχικό στυλ των αμερικανικών επαρχιών, το περισσότερο βιομηχανικό urbanology, το vintage με έπιπλα διαχρονικής πολυτέλειας, το νεοκλασικό που αποπνέει μια αίσθηση εκλεπτυσμένης κομψότητας και το contemporary με έπιπλα κατασκευασμένα με πιο λεπτές και μίνιμαλ γραμμές. Τα έπιπλα είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό μασίφ ξύλο και foam διπλής συμπύκνωσης, ώστε να μην βουλιάζουν, να αντέχουν στο χρόνο και να προσφέρουν άνεση και ξεκούραση. 

Κάθε γωνία στο κατάστημα της Ashley Homestore έχει στηθεί και διακοσμηθεί έως την παραμικρή λεπτομέρεια από διακοσμήτριες που ήρθαν από την Αμερική. Με αυτόν τον τρόπο η Ashley Homestore δίνει καινοτόμες, ολοκληρωμένες προτάσεις στους πελάτες της για να αποφύγουν λάθος επιλογές και συνδυασμούς. Ακόμη και η επιλογή των βάζων, των κάδρων, των χαλιών, των σερβίτσιων, των καθρεφτών και των υπόλοιπων διακοσμητικών που κοσμούν τα έπιπλα της Ashley έγινε με σκοπό να δώσουν έτοιμες λύσεις στο κοινό.

Εκτός από τα έπιπλα που εκτίθενται στο πρώτο κατάστημα της Ashley Homestore στην Ελλάδα, οι επισκέπτες μπορούν να δουν και δεκάδες άλλα έπιπλα στο touchscreen catalogue kiosk, τα οποία μπορούν να τα παραγγείλουν επί τόπου.

Τα έπιπλα της Ashley Homestore αποπνέουν μια διαχρονική αξία και κομψότητα που ξεπερνά τα όρια της εφήμερης μόδας. Συνδυάζουν την εργονομία, το design, την ποιότητα και την εμπειρία, στοιχεία που κέρδισαν την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση του κοινού σε όλο τον κόσμο.  

Ίσως αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να στήσετε από την αρχή -ή να ανακαινίσετε- το σπίτι σας με έπιπλα από την Ashley Homestore που έχουν έκπτωση έως και -50% μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου, πριν τελειώσουν τα αποθέματα. 

Επισκεφθείτε τους λογαριασμούς της Ashley Homestore Greece σε FB και IG 

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ