Temptations Days: Ένα 10ήμερο που βάζει ιδέες...

Αυτή την άνοιξη η Roche Bobois μας βάζει σε πειρασμό να ανανεώσουμε το σπίτι μας και μαζί και τη διάθεση μας. Τα έπιπλα και τα αξεσουάρ της νέας συλλογής δίνουν μοναδικές ευκαιρίες να αλλάξουμε ατμόσφαιρα.

Σχεδιαστές, ταλαντούχοι κατασκευαστές και εξαιρετικοί τεχνίτες συνεργάστηκαν για να σχεδιάσουν έπιπλα και αντικείμενα, που πέρα από λειτουργικά είναι νέες προτάσεις για την αισθητική του προσωπικού μας χώρου, όπως η συλλογή Globe Trotter με την υπογραφή του Marcel Wanders. Ένας από τους πιο ταλαντούχους σχεδιαστές της γενιάς του, δημιουργεί για τη Roche Bobois μια συλλογή εκλεκτική και ποιητική με έπιπλα, χαλιά και αξεσουάρ, κάθε κομμάτι της οποίας απευθύνεται στο συναίσθημα.

Temptations Days: Ένα 10ήμερο που βάζει ιδέες...

Αυτή την άνοιξη οι Temptations Days της Roche Bobois, -το 10ήμερο δελεαστικών τιμών σε όλες τις νέες συλλογές- διαρκούν από τις 29 Μαρτίου έως τις 8 Απριλίου (Κυριακή 31 Μαρτίου & 7 Απριλίου ανοιχτά 11.00 – 16.00). Επισκεφτείτε ένα κατάστημα Roche Bobois, όπου έμπειροι interior designers θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τα σχέδια των ονείρων σας, και επωφεληθείτε από τις ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές των "Temptations Days". 

 

 

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ
Προηγούμενο άρθρο

Ανοιξιάτικη ανανέωση

MUST READ