Kylie Jenner | Βλέπουμε για πρώτη φορά το άκρως εντυπωσιακό σπίτι της

Η Kylie Jenner έχει καταφέρει να έχει έναν από τους πιο ενδιαφέροντες λογαριασμούς στο Instagram, ο οποίος μάλιστα μετράει πάνω από 125 εκατομμύρια followers. Η 21χρονη μέσω αυτού προωθεί τα καλλυντικά της, ενώ μας δείχνει και την καθημερινότητα της με την μικρή της κόρη, Stormi Webster.

Διάβασε επίσης: Οι 10 deco τάσεις του 2019 από το Pinterest!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Αυτό όμως που παρατηρεί κάποιος με ένα scroll down στον λογαριασμό της είναι πως σπάνια μας δείχνει το εσωτερικό του σπιτιού της. Αυτό μέχρι τώρα, καθώς αποφάσισε να φωτογραφηθεί για το περιοδικό Architectural Digest και να μας δείξει σχεδόν όλα τα εντυπωσιακά δωμάτια της βίλας της. https://www.instagram.com/p/BtgqKkrH0Mm/ Στην συνέντευξη που συνοδεύει την φωτογράφηση, η Kylie μιλάει για την συνεργασία της με τον interior designer, Martyn Lawrence Bullard για το σπίτι της. Μάλιστα, μεταξύ άλλων αποκάλυψε για πρώτη φορά πως έμεινε έγκυος με την κόρη της, Stormi, κατά τη διάρκεια του σχεδιασμού του σπιτιού της.

Kylie Jenner | Βλέπουμε για πρώτη φορά το άκρως εντυπωσιακό σπίτι της

Στις φωτογραφίες βλέπουμε από το υπνοδωμάτιο της μέχρι και την τραπεζαρία της, της οποίας οι καρέκλες είναι έτσι βαμμένες για να ταιριάζουν στις αποχρώσεις κραγιόν που έχει λανσάρει με τα Kylie Cosmetics. Φυσικά και έχει ένα δωμάτιο, όπου βάφεται και ετοιμάζεται για κάθε της εμφάνιση. Το δωμάτιο περιλαμβάνει δερμάτινες καρέκλες κομμωτηρίου και πορτραίτα της Barbie και της Marilyn Monroe.

"Είπα στον Martyn πως ήθελα ένα φρέσκο και fun vibe για να ταιριάζει με το πώς ένιωθα. Το χρώμα ήταν απαραίτητο. Λατρεύω το ροζ και ήθελα πολύ από αυτό!Οι ντουλάπες μου και το glam room είναι πολύ προσωπικές για εμένα, ακόμα και το μέγεθος κάθε συρταριού, έτσι ώστε να χωράνε τα συγκεκριμένα προϊόντα μου και τα ρούχα. Περνάω πολύ χρόνο σε αυτά τα δωμάτια, οπότε έπρεπε να σιγουρέψω πως θα είναι τέλεια", είπε μεταξύ άλλων. Διάβασε επίσης: Τα πέντε αντικείμενα που θα κάνουν πιο cozy το σπίτι σου! Μερικά από τα πιο εκκεντρικά πράγματα που μπορεί κανείς να δει στο σπίτι της Kylie Jenner είναι μια Saint Laurent limited-edition σανίδα του surf πάνω από το bar της, τα μεγάλα αγάλματα σε σχήμα προφυλακτικού από την καλλιτέχνιδα Beau Dunn που κρέμονται στον τοίχο της, οι Louis Vuitton πετσέτες στο μπάνιο και τα neon γράμματα της Tracey Emin που λένε "I Can’t Believe How Much You Love Me."

Δες στην παραπάνω gallery μερικές φωτογραφίες από το σπίτι της!

Kylie Jenner (16)

Kylie Jenner (15)

Kylie Jenner (14)

Kylie Jenner (13)

Kylie Jenner (12)

Kylie Jenner (11)

Kylie Jenner (10)

Kylie Jenner (9)

Kylie Jenner (8)

Kylie Jenner (7)

Kylie Jenner (6)

Kylie Jenner (5)

Kylie Jenner (4)

Kylie Jenner (3)

Kylie Jenner (2)

Kylie Jenner (1)

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ