Οι 10 deco τάσεις του 2019 από το Pinterest!

Η πιο δημιουργική πλατφόρμα σου δείχνει τις κυριότερες τάσεις διακόσμησης για το νέο έτος

Καθώς φτάνουμε αισίως στο τέλος του 2018, ψαχουλεύουμε λίγο όλες τις τάσεις που θα επικρατήσουν το 2019. Ανάμεσα σε αυτές σου βρήκαμε εκείνες που θα κυριαρχήσουν για την εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού σου, σύμφωνα με το Pinterest. Χαλάρωσε λοιπόν, απόλαυσε τις φωτογραφίες που συλλέξαμε για εσένα και πάρε ιδέες για την καινούργια χρονιά!

Οι 10 deco τάσεις που αναμένεται να είναι οι πιο δημοφιλείς για το 2019 με τα κορυφαία trends, μας ξαφνιάζουν ευχάριστα!

Δες επίσης: Αυτή είναι η κορυφαία δίαιτα για το 2019 σύμφωνα με το Pinterest

#1. Το κίτρινο σε όλη του την ένταση

Οι χρήστες έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το πώς μπορεί να ενταχθεί το κίτρινο στη διακόσμηση του σπιτιού τους, με αύξηση κατά 45%. Το Pinterest λοιπόν, προβλέπει ότι θα είναι το must χρώμα για το 2019.

#2. Ύφασμα παντού

Artsy αισθητική. Οι τοίχοι γεμίζουν με υφαντά και αλλάζουν υφή. Αύξηση στην αναζήτηση κατά 1718%!

#3. Lit the fire

Σύμφωνα με την λίστα, οι αναζητήσεις για μοντέρνα τζάκια στον εσωτερικό αλλά και εξωτερικό χώρο του σπιτιού έχουν αυξηθεί κατά 763%.

#4. Αγάπη για τη γεωμετρία

Γεωμετρικά σχήματα με ζωηρά χρώματα είναι έτοιμα να μεταμορφώσουν τους τοίχους του σπιτιού σου. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι λίγη παραπάνω έμπνευση.

#5. H vintage γοητεία του μετάλλου

Μέταλλα (όπως το μπούτζο) εντάσσονται στη διακόσμηση φέρνοντας ένα vintage αέρα. Οι αναζητήσεις έχουν αυξηθεί κατά 563%.

#6. Cactus Lovers

To 2019 αγκαλιάζουμε τους κάκτους! Αυτό τουλάχιστον δείχνουν οι αναζητήσεις των χρηστών του Pinterest, οι οποίες έχουν αυξηθεί κατά 235%!

#7. Κάθετοι κήποι

Oι κάθετοι κήποι αποτελούν μια τάση που γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής στον χώρο της αρχιτεκτονικής. Εσωτερικά ή εξωτερικά, προσελκύει σταδιακά σημαντική μερίδα του κοινού. Οι αναζητήσεις έχουν αυξηθεί κατά 287%.

#8. Το πλακάκι σ' όλο του το μεγαλείο

Το 2019 τα πλακάκια αποκτούν ένα νέο ρόλο. Σχέδια, prints και έντονα χρώματα μονοπωλούν το ενδιαφέρον. Οι αναζητήσεις τους έχουν αυξηθεί κατά 1276% και θα κυριαρχήσουν από το πάτωμα, στους τοίχους και στα διακοσμητικά.

#9. Η ώρα της ταπετσαρίας

 Οι ταπετσαρίες με έντονα prints μεταμορφώνουν τον χώρο δίνοντας έναν απρόσμενο χαρακτήρα. Χαρίζουν ζωντάνια και ένταση σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού.

#10. Φυσική πισίνα

Φυσικές πισίνες ή αλλιώς πισίνες που μοιάζουν με λίμνες. Οι αναζητήσεις έχουν αυξηθεί κατά 262%.

Κάκτοι

Τζάκι

Γεωμετρία

Κάθετοι κήποι

Κίτρινο

Μέταλλο

Πλακάκι

Ταπετσαρία

Ύφασμα

Φυσική πισίνα

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ