Με αυτή την συλλογή Harry Potter θα είναι σαν ζεις στο Hogwarts

Θέλουμε αυτό το τεράστιο πουφ με την Hedwig στο σπίτι μας!

Αν και εσύ έχεις μεγαλώσει διαβάζοντας με πάθος τα βιβλία και βλέποντας τις ταινίες Harry Potter τότε θα ενθουσιαστείς με αυτά τα νέα. Πριν λίγες ημέρες η Warner Bros κυκλοφόρησε σε συνεργασία με το κατάστημα επίπλων Pottery Barn μία μαγική συλλογή από έπιπλα που θα μετατρέψει το σπίτι μας σε Hogwarts. Παπλώματα, βελούδινα μαξιλάρια και μπουρνούζια με τα αρχικά των τεσσάρων κοιτώνων, τεράστια πουφ στο σχήμα της Hedwig, μπολ για δημητριακά στο σχήμα της χρυσής μπάλας και άλλα πολλά που θα ενθουσιάσουν κάθε αληθινό θαυμαστή του μαγικού κόσμου της J.K. Rowling.

Μπορεί να πέρασαν 21 χρόνια από τότε που η διάσημη συγγραφέας κυκλοφόρησε το πρώτο βιβλίο της σειράς όμως αυτή η deco συλλογή μάς γυρνάει πίσω στην πιο μαγική εποχή που ζήσαμε ως παιδιά. Τα κακά νέα είναι ότι η συλλογή του Pottery Barn είναι διαθέσιμη προς το παρόν μόνο στις ΗΠΑ ελπίζουμε όμως πολύ σύντομα να γίνει και στην Ευρώπη!

https://www.youtube.com/watch?v=s-bf3HEzsGo

Δες επίσης: 6 celebrities με φανταστικές deco συλλογές

Pottery Barn

Pottery Barn

Pottery Barn

Pottery Barn

Pottery Barn

Pottery Barn

Pottery Barn

Pottery Barn

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ