6 celebrities με φανταστικές deco συλλογές

Δες ποιες ξεχωρίσαμε και πάρε ιδέες για τον δικό σου προσωπικό χώρο!

Εκτός από το ταλέντο τους στην υποκριτική, την μουσική και τον χώρο της μόδας οι αγαπημένοι μας celebrities έχουν φανταστικό γούστο και στην διακόσμηση του σπιτιού. Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι stars του Hollywood ασχολούνται με το interior design σχεδιάζοντας μοναδικές συλλογές για το σπίτι που μας κάνουν να τις θέλουμε και για τον δικό μας προσωπικό χώρο.

Από την μίνιμαλ συλλογή της Gwyneth Paltrow με το brand C52 μέχρι την χρωματιστή σειρά της Iris Apfel δες στην παραπάνω gallery μερικές από τις πιο ωραίες deco συλλογές των celebrities. 

Η Gwyneth Paltrow κυκλοφόρησε την πρώτη deco συλλογή της τον Αύγουστο σε συνεργασία με τo brand C52. Μίνιμαλ αισθητική και παστέλ χρώματα.

Η Ellen DeGeneres είχε δηλώσει στους New York Times πώς μικρή ήθελε να γίνει διακοσμήτρια χώρων. Μπορεί τελικά να την κέρδισε η υποκριτική δεν έπαψε όμως ποτέ να ασχολείται με την μεγάλη της αγάπη. Η deco συλλογή της περιλαμβάνει μαξιλάρια, σεντόνια και μερικά από τα πιο cosy διακοσμητικά σπιτιού.

Από σετ σεντονιών μέχρι άνετες πολυθρόνες η Sofia Vergara έχει δημιουργήσει μία πρακτική αλλά μοντέρνα συλλογή που χρειάζεται κάθε σπίτι.

Όλα αυτά τα χρόνια το supermodel των 90s, Cindy Crawford έχει συνεργαστεί με αμέτρητα deco brands όπως το West Elm και το Wayfair. Η συλλογή της περιλαμβάνει πολυθρόνες, χαλιά και καναπέδες. 

Ακόμη ένας καλλιτέχνης που έχει συνεργαστεί με το CB12 είναι ο Lenny Kravitz. Στη συλλογή του θα βρεις μερικά από τα πιο stylish coffee tables και χαλιά για το σπίτι σου. 

Εκτός από υπέροχη αισθητική στην μόδα η Iris Apfel έχει και ένα υπέροχο γούστο στο interior design. Πρόσφατα δημιούργησε μία φανταστική συλλογή με έντονα χρώματα, τροπικά prints και μαροκινά coffee tables.

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ