8 deco λάθη που επηρεάζουν τον ύπνο σου

Μήπως κάνεις κάποιο από αυτά;

Ρυθμίζεις καθημερινά την ίδια ώρα στο ξυπνητήρι σου και ακολουθείς μία ιεροτελεστία πριν πέσεις για ύπνο. Γνωρίζεις ήδη πόσο σημαντική είναι η ρουτίνα ύπνου, όμως πιθανότατα να μην ξέρεις ότι κάποια ντεκό λάθη μπορεί να επηρεάσουν την ποιότητα του ύπνου σου και το πολυπόθητο οκτάωρο.

Τα σεντόνια "φυλακίζουν" τη ζέστη

Πριν αποφασίσεις να επενδύσεις σε ένα σετ σεντονιών βασιζόμενη στο σχέδιό τους, λάβε υπόψη σου το ύφασμα. Ο πολυεστέρας παγιδεύει τη θερμότητα, πράγμα που μπορεί να δυσκολέψει τον ύπνο σου. Προτίμησε οργανικά υφάσματα που θα σε κρατήσουν δροσερή όλο το βράδυ.

Το φως είναι αρκετά έντονο

Είναι εύκολο να βάλεις όποια παλιά λάμπα ταιριάζει στο φωτιστικό σου, αλλά αυτό μπορεί να έχει επιπτώσεις στον ύπνο σου. Το φως στο δωμάτιό σου θα πρέπει να έρχεται σε αρμονία με το φυσικό περιβάλλον για να κοιμάσαι και να ξυπνάς καλύτερα.

Οι κουρτίνες είναι πολύ λεπτές

Μπορεί οι καινούργιες σου κουρτίνες να φαίνονται τέλειες στο ηλιοβασίλεμα αλλά όταν ανατέλλει ο ήλιος; Οι κουρτίνες του υπνοδωματίου θα πρέπει να είναι όμορφες στο μάτι αλλά και λειτουργικές - να συγκρατούν δηλαδή τις ακτίνες του ήλιου για να μην ξυπνάς από τα χαράματα.

 Ανακάλυψέ τα όλα στο madamefigaro.gr

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ