6 tips που θα σε βοηθήσουν να «κατεβάσεις» σωστά τα καλοκαιρινά σου!

Μην το βλέπεις σαν αγγαρεία, δεν είναι.

Μέσα στον Απρίλιο έρχεται επιτέλους η λατρεμένη αυτή ώρα που θα πρέπει να «κατεβάσεις», σιγά σιγά, τα καλοκαιρινά σου και να οργανώσεις την ντουλάπα σου για τους επόμενους 6 μήνες του χρόνου. Μην το βλέπεις σαν αγγαρεία. Δεν είναι. Ανανέωσε τη διάθεση και την ντουλάπα σου τώρα. Μερικά μόνο έξυπνα tips θα σε βοηθήσουν να απολαύσεις αυτή την διαδικασία και να πεις «Καλοκαίρι 2018, καλώς ήρθες!».

Ποια είναι όμως αυτά;

1. Εκκαθάριση τώρα

Μάζεψε τα χειμωνιάτικα αποχαιρετώντας μια για πάντα όσα δεν έχεις βάλει τα τελευταία τρία χρόνια. Ναι, ξέρουμε τα αγαπάς αλλά θα το ξεπεράσεις. Όσα κομμάτια δεν φοράς πια, χάρισε τα ή αντάλλαξέ τα, μην το πολυσκέφτεσαι.

Δες επίσης: 5 πράγματα που πρέπει να πετάξεις από τη ντουλάπα σου τώρα

2. Έξυπνη αποθήκευση

Αποθήκευσε τα ρούχα σου έξυπνα με τη χρήση κουτιών, βαλιτσών ή ραφιών. Φυσικά, αποθηκεύεις τα ρούχα αφού πρώτα τα έχεις πλύνει και κατηγοριοποιήσει.

6 tips που θα σε βοηθήσουν να «κατεβάσεις» σωστά τα καλοκαιρινά σου!

3. «Παντός καιρού»

Άφησε έξω ρούχα παντός καιρού, όπως τζάκετ, ζακέτες και τζιν, καθώς και αξεσουάρ, όπως φουλάρια και κοσμήματα.

4. Ανανέωση εν όψει καλοκαιριού

Άνοιξε κουτιά και βαλίτσες με τα περσινά σου καλοκαιρινά ρούχα και ξεκαθάρισε ποια θα κρατήσεις. Σε κάποια αγαπημένα κομμάτια, όπως τα ρούχα και οι πετσέτες παραλίας, που είχες φυλάξει μέσα στην τσάντα παραλίας, θα βρεις επίμονους τους λεκέδες από το αντηλιακό που πέρσι αμέλησες να «καταπολεμήσεις» αποτελεσματικά. Μην πτοείσαι. Φέτος μπορεί να βρεθεί η λύση για να σώσεις τα καλοκαιρινά σου.

Αλήθεια, πόσο πιο εύκολα θα ήταν όλα αν υπήρχε ένα αντηλιακό που θα προστάτευε τα αγαπημένα μας ρούχα παραλίας αντί να τα καταστρέφει;

6 tips για να «κατεβάσεις» σωστά τα καλοκαιρινά σου!

5. Οργάνωση, οργάνωση, οργάνωση

Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να οργανώσεις σωστά την ντουλάπα σου με τα καλοκαιρινά. Μην βαρεθείς, κάνε το τώρα! Χρησιμοποίησε ίδιες κρεμάστρες, προμηθεύσου διάφανα κουτιά και ειδικές σακούλες και κατηγοριοποίησε τα ρούχα βάσει είδους, χρώματος, περίστασης, συχνότητας που τα φοράς.

6. Κράτα σημειώσεις

Όσο κάνεις το «ξεκαθάρισμα» κράτα σημειώσεις με όσα αποχωρίζεσαι και πρέπει να αναπληρώσεις. Έτσι την επόμενη φορά που θα βγεις στα μαγαζιά θα ξέρεις ποιες είναι οι ανάγκες σου και δεν θα προβείς σε περιττά έξοδα!

Kαι επιτέλους, let this summer begin!

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ