Διακόσμηση στο Πασχαλινό Τραπέζι: 10 πρωτότυπες και εύκολες ιδέες για το εορταστικό τραπέζι

Το πασχαλινό τραπέζι είναι ο πρωταγωνιστής των ημερών! Δες παρακάτω 10 ιδέες για να το διακοσμήσεις με τον πιο έξυπνο και εύκολο τρόπο

Έφτιαξες τα γλυκά σου, στόλισες τις λαμπάδες σου, έβαψες και τα αυγά σου! Τι μένει; Το πασχαλινό τραπέζι είναι ο αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής της Κυριακής του Πάσχα κι όμως, οι περισσότεροι από εμάς δεν σκεφτόμαστε τη διακόσμησή του μέχρι την τελευταία στιγμή.

Φέτος όμως το δικό σου πασχαλινό τραπέζι θα είναι καλύτερο από ποτέ: ένα άξιο φόντο για όλα τα... instagram posts της ημέρας! Και θα το καταφέρεις εύκολα και γρήγορα, με ελάχιστη προετοιμασία και υλικά που έχεις ήδη στο σπίτι.

Δες στη gallery 15 υπέροχες ιδέες για τη διακόσμηση του πασχαλινού τραπεζιού και αναλυτικές περιγραφές για το πώς να το καταφέρεις

Αν δεν συμπαθείς τα κουνελάκια, τα αυγά και τις... κότες, επίλεξε ένα runner και υφασμάτινες πετσέτες σε υπέροχες παστέλ αποχρώσεις. Ένα μπουκέτο λουλούδια σε παρόμοιους τόνους θα ολοκληρώσει το decor.

Βάψε αυγά σε ροζ, γαλάζιο αλλά και χρυσό χρώμα και τοποθέτησέ τα μαζί σε ένα μπολ για ένα.. βρώσιμο centerpiece όλο φαντασία!

Κάλυψε μερικά αυγά από φελιζόλ με glitter και τοποθέτησέ τα σε κηροπήγια για εναλλακτικό αλλά και κομψό στυλ στο τραπέζι.

Φτιάξε ένα στένσιλ σε σχήμα κουνελιού και βάψε μικρές θήκες από λινάτσα. Τοποθέτησε μέσα τους αυγά ή σοκολατάκια και κάνε τα δώρο στους καλεσμένους σου.

Συνδύασε αυγά και λουλούδια σε έντονα χρώματα για ένα σύγχρονο πασχαλινό τραπέζι

Αγαπάς το λευκό; Πρόσθεσε λεπτομέρειες από φυσικά υλικά και χρώματα για ένα αρμονικό αποτέλεσμα.

Πράσινο, ροζ και χρυσό: Τόλμησε αυτό το συνδυασμό για ένα ζωηρό άκρως ανοιξιάτικο τραπέζι χωρίς ίχνος... ζώων φάρμας.

Τώρα είναι η ώρα να αναδείξεις τα πιο εντυπωσιακά πιάτα της συλλογής σου! Πάρε λουλούδια σε ένα χρώμα που τα κολακεύει και συνδύασέ τα με τις πετσέτες. 

Μήπως έχεις συλλογή από κεραμικά ζωάκια ή αυγά; Ήρθε η ώρα να τα αναδείξεις σαν στολίδια στα άδεια πιάτα.

Φτιάξε μικρά δεντράκια με αυγά από φελιζόλ και διακοσμητικό καφέ "γρασίδι". Θα τα βρεις σε καταστήματα χαρτικών και βιβλιοπωλεία.

Κάνεις ωραία γράμματα; Γράψε το όνομα καθενός σε ένα αυγό και σηματοδότησε έτσι και τη θέση τους στο τραπέζι.

Αν διαθέτεις έναν λευκό μίνιμαλ χώρο, δώσε του φως με πολλά και διαφορετικά λουλούδια και σκεύη σε παρόμοια χρώματα!

Διακόσμησε τεράστια αυγά από φελιζόλ με γκοφρέ χαρτί τυλιγμένο σε "λουλούδια". Δεν θα χρειαστείς τίποτα άλλο για το πασχαλινό τραπέζι.

Κόψε κλαράκια από πρασινάδες και βάψτα με σπρέι σε ζωηρά χρώματα για ένα μίνιμαλ εναλλακτικό σκηνικό στο τραπέζι.

Αγκάλιασε το χρώμα! Βάψε κάθε αυγό με διαφορετικό χρώμα (ακόμα και με παιδικούς μαρκαδόρους) και "στρώσε" το τραπέζι με γκοφρέ χαρτί σε πολλά χρώματα! Παιδικό πάρτυ ή Πάσχα; Και τα δύο!

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ