Επιλέξτε σύγχρονο design για κάθε χώρο του σπιτιού

Το να ξέρεις να απολαμβάνεις τη ζωή είναι προνόμιο. Το να αναγνωρίζεις την ποιότητα είναι αποτέλεσμα γνώσης. Το σπίτι μας είναι ο χώρος που ζούμε και επομένως καθρεφτίζει με ακρίβεια και τον τρόπο που ζούμε

Η αισθητική είναι κάτι που μας αφορά όλους. Μπορεί να κάνει την καθημερινότητα μας πιο ενδιαφέρουσα, τη ματιά μας απέναντι στα πράγματα πιο αισιόδοξη, την ποιότητα της ζωής μας καλύτερη. Η εταιρία Tsimachidis Homedesign έχει πολύχρονη εμπειρία στο χώρο του επιλεγμένου σύγχρονου επίπλου, παρουσιάζει ό,τι καλύτερο παράγουν οι μεγάλες Ελληνικές και Ιταλικές εταιρείες και αποδεικνύει ότι η αισθητική έχει θέση σε κάθε σπίτι. 

Στο κατάστημα της Tsimachidis Homedesign μπορούμε να βρούμε μια μεγάλη συλλογή από έπιπλα για το σπίτι με σύγχρονο design, λειτουργικότητα και αντοχή στον χρόνο. Νέες φόρμες, νέες γραμμές, σε αξεπέραστη πάντα ποιότητα που αποπνέουν μοναδικότητα και πολυτέλεια. Τα πάντα είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες του κάθε πελάτη. 

Επιλέξτε σύγχρονο design για κάθε χώρο του σπιτιού

Μοναδικά έπιπλα σαλονιού, καναπέδες, πολυθρόνες, συστήματα τοίχου, τραπεζαρίες, καρέκλες, αλλά και κρεβατοκάμαρες, ντουλάπες και στρώματα, πάντα σε κορυφαία ποιότητα, με την υπογραφή Tsimachidis. 

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ