Ο σύγχρονος τρόπος ζωής κατ' οίκον

Ο χώρος που ζούμε σημαίνει πολλά για τον τρόπο που ζούμε. Το σύγχρονο design με τις νέες, λειτουργικές λύσεις που προσφέρει και την απαράμιλλη αισθητική του, έχει θέση σε κάθε σπίτι

Το να ξέρεις να απολαμβάνεις τη ζωή είναι προνόμιο. Το να αναγνωρίζεις την ποιότητα είναι αποτέλεσμα γνώσης. Το σπίτι μας, ο χώρος που ζούμε είναι ενδεικτικό του τρόπου που ζούμε. 

Η εταιρία Tsimachidis Homedesign με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο του σύγχρονου επίπλου, επιλέγει και παρουσιάζει ό,τι καλύτερο παράγουν οι μεγάλες Ελληνικές και Ιταλικές εταιρείες.

Στο κατάστημα Tsimachidis Homedesign θα βρείτε μια μεγάλη συλλογή από έπιπλα για το σπίτι με σύγχρονο design και λειτουργικότητα που έχουν διάρκεια στο χρόνο, πέρα από εφήμερες τάσεις. Νέες φόρμες, νέες γραμμές, σε αξεπέραστη πάντα ποιότητα που αποπνέουν μοναδικότητα και πολυτέλεια.

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής κατ' οίκον

Όλα τα έπιπλα είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες του κάθε πελάτη. Μοναδικά έπιπλα σαλονιού, καναπέδες, πολυθρόνες, συστήματα τοίχου, τραπεζαρίες, καρέκλες, αλλά και κρεβατοκάμαρες, ντουλάπες και στρώματα, πάντα σε κορυφαία ποιότητα, με την υπογραφή Tsimachidis Homedesign.

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ