Κουζίνα και μπάνιο: συμβουλευτείτε τους ειδικούς

Πριν προχωρήσουμε στην ανακαίνιση, ή και το σχεδιασμό ακόμα, της κουζίνας και του μπάνιου καλό είναι να έχουμε συμβουλευτεί τους ειδικούς. Οι συγκεκριμένοι χώροι απαιτούν γνώση και εμπειρία προκειμένου να εξασφαλίσουμε τη μέγιστη λειτουργικότητα σε συνδυασμό με το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα

Η κουζίνα και το μπάνιο είναι δύο χώροι που απαιτούν ιδιαίτερη γνώση και προσοχή. Και στις δύο περιπτώσεις το πρωταρχικό ζητούμενο είναι η λειτουργικότητα -περισσότερο από ό,τι σε κάθε άλλο δωμάτιο- και βέβαια η εφαρμογή των τάσεων της σύγχρονης αισθητικής.

Τα πιο εξελιγμένα και αξιόπιστα προϊόντα για το μπάνιο και την κουζίνα διατίθενται στην εταιρία Baklatsidis Bros. Οι ειδικοί της εταιρείας επιλέγουν με προσοχή και φέρνουν στην Ελλάδα ο,τι καλύτερο και πιο σύγχρονο έχουν να επιδείξουν οι μεγαλύτεροι οίκοι παγκοσμίως για την κουζίνα και το μπάνιο. Στα δύο showroom της εταιρίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μπορείτε να δείτε την πλήρη γκάμα των προϊόντων, καθώς και όλες τις νέες τάσεις της αγοράς στο μπάνιο και την κουζίνα.

Το προσωπικό της εταιρίας Baklatsidis Bros είναι απόλυτα καταρτισμένο και θα σας συμβουλεύσει ώστε να βρείτε τα κατάλληλα προϊόντα για το χώρο σας. Στη συνέχεια, θα σας προτείνει συνεργαζόμενα καταστήματα λιανικής σε όλη την Ελλάδα από όπου μπορείτε να τα προμηθευτείτε. Η απόκτηση ενός ονειρεμένου μπάνιου ή μιας υπέροχης κουζίνας ξεκινάει από την Baklatsidis Bros.

Apell, ανοξείδωτος νεροχύτης της συλλογής Linear Plus

Eurorama, μπαταρία νιπτήρα υψηλή της συλλογής Quadra Black Matt

Gsi, επιτραπέζιος νιπτήρας της συλλογής Kube

Carron Bathrooms, μπανιέρα της συλλογής Urban

Gsi, Ιταλικοί νιπτήρες της συλλογής Colour

Devon, Καμπίνες ντους Iwis walk in

Icos Shower, στήλη ντους Astrea

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ