Το καλό design και η υψηλή ποιότητα τώρα πιο προσιτά από ποτέ

Προϊόντα υψηλής ποιότητας και αισθητικής, αλλά και εξειδικευμένες προτάσεις από τους ειδικούς που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του κάθε χώρου. Αυτά είναι τα κλειδιά για την επιτυχημένη ανανέωση του σπιτιού

Η Living In δραστηριοποιείται στο χώρο των επίπλων κουζίνας, του μπάνιου, των πλακιδίων μεγάλων διαστάσεων και των συστημάτων εσωτερικών θυρών. Είναι το σημείο συνάντησης για απαιτητικούς πελάτες που θέλουν να διαμορφώσουν το χώρο τους, με υψηλής αισθητικής και ποιότητας υλικά.

Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στο συγκεκριμένο κλάδο, η ομάδα της Living In έχει επιτύχει να  χαρακτηρίζεται από έργα υψηλών προδιαγραφών, απαράμιλλου σχεδιασμού και εργονομίας. Κατευθύνοντας, συμβουλεύοντας και μετασχηματίζοντας αυτό που έχετε φανταστεί, σε πραγματικότητα.

Ο τρόπος που το επιτυγχάνει είναι μέσω της ευρείας γκάμας υλικών και σχεδίων, δίνοντας επιλογές αλλά και λύσεις, θεωρώντας κάθε έργο μοναδικό και ξεχωριστό, όπως οι ανάγκες σας.

Έχοντας το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εξωστρέφειας, η Living In συνεργάζεται με τα καλύτερα εργοστάσια και εταιρείες της Ευρώπης, όπως είναι οι: Ηansgrohe, Inalco, Res, Refin και HOF καταφέρνοντας κάτι μοναδικό: να εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα και διαχρονικά σχέδια στις καλύτερες τιμές.

Ο καλός σχεδιασμός καθιστά τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος και η ομάδα της Living In το αποδεικνύει μέσω των έργων της.

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ