Life is Art! Μεγάλος διαγωνισμός από την Bed & Bath και το Casaviva

Πέντε κινήματα που καθόρισαν την εξέλιξη της τέχνης παγκοσμίως, πέντε ευκαιρίες να κερδίσεις μοναδικά δώρα από την Bed & Bath και το Casaviva!

Η τέχνη δεν είναι κάτι μακρινό και απόμακρο που ανήκει μόνο στο μουσείο. Κάθε άλλο. Η τέχνη, όχι μόνο μας αφορά όλους, αλλά μπορεί να γίνει και κομμάτι της κάθε ημέρας μας, να βρει τη δική της θέση στο σπίτι μας. Αυτό πιστεύουμε στη Bed & Bath και το Casaviva γι' αυτό ξεκινάμε έναν μεγάλο διαγωνισμό με αφορμή ορισμένα από τα σημαντικότερα κινήματα της παγκόσμιας τέχνης.

Οι παστέλ αποχρώσεις του ρομαντισμού, οι baroque υπερβολές, οι απροσδόκητες εκπλήξεις του σουρεαλισμού, τα δυνατά χρώματα της pop art και η αριστοτεχνική χρήση της γεωμετρίας και των αντιθέσεων από την op art γίνονται πηγή έμπνευσης για την Bed & Bath.

Δημιουργούμε πέντε ξεχωριστά "σκηνικά”, ένα για κάθε κίνημα που να αντανακλά τις βασικές αρχές του. Και τα πέντε με έπιπλα, αντικείμενα και λευκά είδη από την Bed & Bath. Δες και τα πέντε, διάλεξε εκείνο που σου αρέσει περισσότερο, που ταιριάζει πιο πολύ στο δικό σου στυλ, ψήφισε το και μπορεί να είσαι εσύ η τυχερή που θα κερδίσει μεγάλα δώρα από το στυλ που έχει ψηφίσει!

Πώς να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό:

  1. Κάνε follow τη σελίδα της Bed & Bath στο Instagram  
  2. Κάνε tag έναν φίλο σου κάτω από τη φωτογραφία με το αγαπημένο σου κίνημα
  3. Μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις!

Δες εδώ τους όρους του διαγωνισμού 

 

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ