O Φώτης Σεργουλόπουλος απαντά στις ερωτήσεις του Deconow.gr

Αγαπάει τη μαγειρική, το στυλ Bauhaus και τα αρωματικά κεριά. Αν και θα μπορούσε να ζήσει στην αγαπημένη του Ρόδο παραμένει στην Αθήνα.


Αγαπάει τη μαγειρική, το στυλ Bauhaus και τα αρωματικά κεριά. Αν και θα μπορούσε να ζήσει στην αγαπημένη του Ρόδο, ο Φώτης Σεργουλόπουλος παραμένει στην Αθήνα και συνεχίζει ακάθεκτος το Fotis - Maria Live στο Star.


-Μονοκατοικία ή διαμέρισμα;

Ζω σε μονοκατοικία και μου αρέσει πολύ.


-Προτιμάτε να ζείτε στο κέντρο της πόλης ή σε προάστιο;

Μ' αρέσει το κέντρο. Εδώ γεννήθηκα, εδώ μεγάλωσα, το ξέρω καλά και δεν θέλω να φύγω. Την εικόνα μιας πόλης τη δίνει το κέντρο της. Η Αθήνα πρέπει να ξαναγίνει βιώσιμη.


-Ποιο στυλ διακόσμησης σας αρέσει;

Λατρεύω το Bauhaus, αλλά και τα παλιά αστικά σπίτια της Κυψέλης με τα πατώματα από ξύλο ψαροκόκαλο. Επίσης, τις δεκαετίες του '50 και του '60.


-Αγαπημένη πόλη στο εξωτερικό;

Το Παρίσι.


O Φώτης Σεργουλόπουλος απαντά στις ερωτήσεις του Deconow.gr


Το μπαρ του, Shamone στο Γκάζι


-Αγαπημένος προορισμός για διακοπές στην Ελλάδα;

Μ' αρέσει το βουνό. Η ορεινή Κορινθία, η ορεινή Αρκαδία, τα Καλάβρυτα, τα Ζαγοροχώρια. Αλλά και όλα τα νησιά, με πιο αγαπημένο τη Ρόδο - θα μπορούσα να ζήσω εκεί. Επειδή είναι μακριά είναι πολύ ανεξάρτητο νησί, έχει αστική νοοτροπία, εξαιρετικά μέρη και πάντα καλό καιρό.


-Αγαπημένη γωνιά του σπιτιού;

Η κουζίνα. Ανακαίνισα το σπίτι μου και έβαλα τη νησίδα της κουζίνας στο καθιστικό. Μαγειρεύω και μ' αρέσει πολύ αυτός ο χώρος.


-Γήινα ή έντονα χρώματα στη διακόσμηση;

Δροσερά και φρέσκα, με προτίμηση στο γαλάζιο.


-Τι δεν λείπει από το σπίτι σας;

Κεριά και αρωματικά έλαια. Θέλω να μυρίζει όμορφα.


Πηγή: deconow.gr

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ