Νέο κατάστημα STUDIO KOSTA BODA ILLUM στο κέντρο της Αθήνας

Ήρθε για να αλλάξει και να ανανεώσει το χάρτη της διακόσμησης στο σπίτι.


Το STUDIO KOSTA BODA ILLUM ανοίγει τις πύλες του με ανανεωμένη ατμόσφαιρα σε ένα νέο μοντέρνο χώρο στην οδό Σταδίου 9 στο κέντρο της Αθήνας.


Στο νέο κατάστημα STUDIO KOSTA BODA ILLUM, το μοντέρνο ύφος κυριαρχεί, πάντα σε συνδυασμό με την αισθητική και τη μοναδικότητα των αντικειμένων του. Πρόκειται για έναν ενιαίο minimal χώρο, του οποίου ο σχεδιασμός είναι προσεγμένος μέχρι την πιο μικρή λεπτομέρεια.


Νέο κατάστημα STUDIO KOSTA BODA ILLUM στο κέντρο της Αθήνας



Με μία περιήγηση στους εντυπωσιακούς χώρους του νέου STUDIO KOSTA BODA ILLUM, μπορείς να ανακαλύψεις είδη διακόσμησης και κουζίνας που εκφράζουν το προσωπικό σου στυλ και να κάνεις έξυπνους και οικονομικούς συνδυασμούς.




Επιπλέον, στο νέο κατάστημα υπάρχουν τα ιδανικότερα δώρα για κάθε περίσταση, καθώς διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία σε σερβίτσια, ποτήρια, μαχαιροπήρουνα, σκεύη κουζίνας, αλλά και είδη δώρων και διακόσμησης. Με τη βοήθεια των ειδικών συμβούλων του STUDIO KOSTA BODA ILLUM, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε παραπάνω από 3.000 μοναδικά σχέδια και περισσότερους από 30 επώνυμους διεθνείς οίκους όπως Kosta Boda, Royal Copenhagen, Royal Porcelain, Rogaska, Noritake, Lladro, Atlantis, Robbe & Berking, Cutipol, Vista Alegre, Silampos, Spal, Sagaform, Meyer, Ivv, Menu.


Εάν η ανανέωση του σπιτιού σου αποτελεί τρόπο έκφρασης, ζήσε την εμπειρία του νέου καταστήματος STUDIO KOSTA BODA ILLUΜ και βρες τρόπους να μεταμορφώσεις ακόμα και τις πιο απλές καθημερινές στιγμές με κομψότητα και φαντασία!


Διάβασε επίσης:

H Νatalia Vodianova απαντάει στην κριτική

Η νέα σειρά μαγιό “Amir Slama for Yamamay"

Η κορδέλα της Ρυθμικής... σε κόσμημα


***Για περισσότερα ακολούθησε τη MissBloom στο facebook & το twitter για να μαθαίνεις όλα τα νέα πρώτη και να απολαμβάνεις εκπλήξεις και δώρα.

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ
Επόμενο άρθρο

Kartell Goes Rock!

MUST READ