Kartell Goes Rock!

Τα διάσημα έπιπλα της Kartell “ροκάρουν” με τον Lenny Kravitz.


Τα διάσημα έπιπλα της Kartell “ροκάρουν” με τον Lenny Kravitz.


Με την ευκαιρία της Design Week 2012 που λαμβάνει χώρα στο Μιλάνο, η εταιρεία επίπλων Kartell θα παρουσιάσει την συνεργασία του Γάλλου σχεδιαστή Philippe Starck και του μουσικού Lenny Kravitz. Το project ήταν αποτέλεσμα της φιλίας των δυο αυτών αντρών η οποία κατέληξε σε μια ιδιαίτερη και αποκλειστική collection από έξι καρέκλες, του τύπου “mademoiselle chairs” που πρωτοσχεδιάστηκαν από τον Starck και την ιταλική εταιρεία επίπλων.


Kartell Goes Rock!



Ο Kravitz επανασχεδίασε και επένδυσε, με την βοήθεια του φίλου του, τα καινούρια κομμάτια επίπλου με έναν συνδυασμό υφασμάτων διαφορετικής υφής, όπως εξωτικά κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα γούνας, δέρμα, python και υφαντά υλικά τα οποία ενώνονται για να δημιουργήσουν μια οπτική εμπειρία αλλά και μια ξεχωριστή εμπειρία αφής με τα σχέδια να αντανακλούν το χαρακτήρα και το πνεύμα των δύο καλλιτεχνών.




“Ο Philippe Starck υπήρξε πολύ υποστηρικτικός σε όλες μου τις προσπάθειες για σχεδίαση, οπότε όταν μου πρότεινε να ξανασχεδιάσω την “mademoiselle chair” για την εταιρεία Kartell ενθουσιάστηκα. Ο σχεδιασμός μου δίνει στην “mademoiselle chair” έναν αέρα haute couture παντρεμένο με το rock and roll” λέει ο γνωστός τραγουδιστής.


“Ο Lenny απέδειξε περίτρανα ότι μπορεί να δημιουργήσει ένα ολόκληρο μουσικό σύμπαν. Τώρα ήρθε η ώρα να μετατρέψει αυτή τη μαγεία της μουσικής του σε καρέκλες, λάμπες και ότι άλλο θέλει. Μια νέα εμπειρία για τον Lenny, νέο έδαφος για εμάς” δηλώνει ο Philippe Starck


Παρακολούθησε το σχετικό βίντεο:




Δες επίσης:

Ντύσε το ψυγείο σου στις πιο hot τάσεις

iFood: Η κουζίνα από το μέλλον (μόλις ήρθε στο παρόν!)

Tι συμβουλές και ιδέες για πάρτι βρήκαμε στις Rozcat's;

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ