10 ωραίες ιδέες για πασχαλινό art de la table από το Pinterest

Plus: Tips για να τις πραγματοποιήσεις στο σπίτι σου. Από τον Γαβριήλ Νικολαΐδη


Plus: Tips για να τις πραγματοποιήσεις στο σπίτι σου.


Άνοιξη, λουλούδια, πασχαλιά... Φτιάχνουμε ένα mood board με πολύ χρώμα και έμπνευση και σου δίνουμε ιδέες για το εορταστικό τραπέζι σου!


Στην περίπτωση που πειραματιστείς με τις ιδέες μας, περιμένουμε να δούμε το αποτέλεσμα! Ανέβασε τη φωτό σου στο twitter ή το instagram με hashtag #missbloom_easter και δες την εδώ δημοσιευμένη σε λίγες μέρες!


The Welcome Buffet

10 ωραίες ιδέες για πασχαλινό art de la table από το Pinterest


Σκοπεύεις να γιορτάσεις την Κυριακή του Πάσχα στην εξοχή; Δημιούργησε στην είσοδο της αυλής ένα μπουφέ καλοσωρίσματος για όλους τους φίλους σου με αυγά, σπιτικές λεμονάδες, γλυκά και welcome cocktails! Στόλισε το μπουφέ σου με πολύχρωμα λουλούδια σε διάφορα βάζα και εποχικά κεράκια.



Τα ρομαντικά φαναράκια


Οι βεράντες των εξοχικών, τις πρώτες μέρες της άνοιξης είναι συνήθως απροετοίμαστες και μαρτυρούν την αμέλεια του χειμώνα! Μην αγχωθείς και μην ταλαιπωρηθείς με καθαριότητες και στολισμούς! Χρησιμοποιήσε ένα απλό τραπεζομάντηλο και κάνε τη διαφορά με κρεμαστά χάρτινα φαναράκια που δίνουν ένα ρομαντικό τόνο στη βραδιά.


Ανοιξιάτικα Αγριολούλουδα


Προκειμένου να φέρεις τη "φρεσκάδα" της εξοχής στο διαμέρισμα σου, στόλισε το τραπέζι με μικρές συνθέσεις από αγριολούλουδα σε έντονα χρώματα! Γέμισε όλα τα βάζα και βαζάκια (ακόμα και από μαρμελάδες) που έχεις στο σπίτι και δημιούργησε ένα "ανθισμένο" τοπίο στην τραπεζαρία σου.


Easter Recycling


Μια έξυπνη και οικονομική λύση για να στολίσεις τα αγαπημένα σου λουλούδια στο εορταστικό τραπέζι είναι με τα μεταλλικά κουτάκια από κοσνέρβες. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι τα καθαρίσεις, να αφαιρέσεις το επάνω μέρος και στη συνέχεια να τα "ντύσεις" με χαρτί περιτυλίσματος στις αποχρώσεις που σου αρέσουν.


Διακόσμηση... στο πιάτο


Εάν φοβάσαι ότι τα χέρια σου δεν "πιάνουν" και δεν μπορείς να φτιάξεις μόνη σου τα centerpieces για το εορταστικό τραπέζι, απευθύνσου στον ανθοπώλη της γειτονιάς! Στα καταστήματα με εποχικά είδη θα βρεις και άλλα αξεσουάρ όπως πεταλούδες, λαγούς και πασχαλίτσες για να στολίσεις κάθε πιάτο.


Αναμνηστικά δώρα


Θες να κάνεις μια έκπληξη στους καλεσμένους σου; Στόλισε κάθε πιάτο με ένα κεράκι σε σχήμα αυγού και τοποθέτησε το μέσα σε κάθε πιάτο, πάνω από μια χαρτοπετσέτα. Στο τέλος του γεύματος μπορείς να το χαρίσεις σαν αναμνηστικό δώρο.


Έθνικ Πικνίκ


Οργάνωσε ένα έθνικ πικνικ στη βεράντα σου! Θα χρειαστείς ένα παλιό χαλί, μαξιλάρες και ένα χαμηλό τραπεζάκι! Φρόντισε τα υπόλοιπα αξεοσυάρ, όπως πιάτα και ποτήρια να είναι εναρμονισμένα με την αισθητική και των υπόλοιπων κομματιών.


Πάσχα στην πόλη


Σκοπεύεις να γιορτάσεις το Πάσχα στην πόλη; Είσαι από τις τυχερές που θα απολαύσουν την Αθήνα άδεια! Έτσι κι αλλιώς, τα καλύτερα γλέντια γίνονται στις βεράντες και στις πυλωτές! Ακόμα και αν δεν έχεις budget για στολισμούς μπορείς να δημιουργήσεις μια ωραία σύνθεση με λευκά κεριά ή ρεσό που είναι πολύ οικονομικά.


Κεράσματα παντού


Μια έξυπνη ιδέα διακόσμησης είναι να γεμίσεις κάθε ορντβιέρα και πιατέλα που έχεις στο σπίτι με χρωματιστά (ή ακόμα και σοκολατένια) αυγά και να τα στολίδεις σε όλες τις γωνιές του σπιτιού για να δώσεις χρώμα!


Easter Tree


Στα καταστήματα με εποχικά είδη θα βρεις κρεμμαστά αυγά από φελιζόλ που μπορείς να κρεμάσεις σε αποξραμένα κλαδιά δημιουργώντας ένα "πασχαλινό πολυέλαιο"! Αυτή η ιδέα είναι ένα σκανδιναβικό έθιμο, αντίστοιχο του χριστουγεννιάτικου δέντρου.


MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ