Τάση thrifty chic: Ανακύκλωσε τα έπιπλα στο σπίτι!

Ονομάζεται thrifty chic και είναι το νέο vintage στυλ διακόσμησης. Δες εύκολα tips για να χρησιμοποιήσεις κι εσύ τα παλιά έπιπλα στο σπίτι!


Ονομάζεται thrifty chic και είναι το νέο vintage στυλ διακόσμησης. Δες εύκολα tips για να χρησιμοποιήσεις κι εσύ τα παλιά έπιπλα στο σπίτι!


Φθαρμένα χρώματα άλλης εποχής, γλυκιά νοσταλγία και design φόρμες είναι η νέα τάση που έρχεται από την Βρετανία όπου και ονομάστηκε thrifty chic. Τα παλιά έπιπλα με ειδική επεξεργασία φαίνονται ακόμα πιο φθαρμένα, τα υφάσματα έχουν ξεβάμματα, τα χαλιά νομίζεις ότι είναι used. Καναπέδες με τριμμένο δέρμα, συρταριέρες από παλιά εμπορικά μαγαζιά, μεταλλικές καρέκλες και βιομηχανικά φωτιστικά ορίζουν το νέο vintage.


Τάση thrifty chic: Ανακύκλωσε τα έπιπλα στο σπίτι!



Πώς θα εφαρμόσεις το στυλ Thrifty μόνη σου:


1. Στο καθιστικό: Συνδύασε ένα φθαρμένο δερμάτινο καναπέ με vintage μαξιλάρια με ένα coffee table από παλιωμένο ξύλο βαμμένο λευκό και μια ντεκαπέ βιτρίνα.

2. Στην τραπεζαρία: Βάψε με λαδομπογιά ένα ρουστίκ τραπέζι, ροζ, βεραμάν, γαλάζιο λευκό και συνδύασέ το με παλιές μεταλλικές καρέκλες. Ένα βιομηχανικό φωτιστικό και ένας παλιός λακαριστός μπουφές θα ολοκληρώσουν τη σύνθεση.

3. Στην κρεβατοκάμαρα: Βάψε το παλιό σιδερένιο κρεβάτι της γιαγιάς άσπρο και στρώσε ένα patchwork κάλυμμα με κεντημένα μαξιλάρια. Βάλε δίπλα κλασικά σκαλιστά κομοδίνα που θα βάψεις σε παστέλ χρώματα.





1. Πολυθρόνα από ξεβαμμένο τζιν ύφασμα ''Cloudscape'' του οίκου Diesel, Interni. 2. Τα κλασικά χαλιά επιστρέφουν με πιο vintage και oriental σχέδια. Χαλί Tabriz, διαστάσεων 170 x 240 εκ., Amir Reza. 3. Μεταλλική καρέκλα του Xavier Pouchard, Zoumboulakis Galleries. 4. Συρταριέρα σε βιομηχανικό στυλ, Roussetos Home. 5. Φωτιστικό οροφής ''Gazi'' σε διάφορες αποχρώσεις, Oikos.



Κεντρική φωτό: Καναπές και πολυθρόνα Redondo σε σχέδιο της Patricia Urquiola για τον οίκο Moroso, Casa di Patsi.

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ