5 low budget ιδέες για να νιώσεις Χριστούγεννα

H Pouc Σωτηρίου του Wrap μοιράζεται μαζί μας χρήσιμα tips και μας καλεί στο εορταστικό πάρτυ στη Χάρητος!


H Pouc του Wrap μοιράζεται μαζί μας εορταστικά tips


 5 low budget ιδέες για να νιώσεις Χριστούγεννα


Για όλους φέτος ήταν μια δύσκολη χρονιά. Σίγουρα το τελευταίο πράγμα που θέλουμε να ακούσουμε είναι άλλη μια σειρά super προτάσεων για το πως θα διακοσμήσουμε το σπίτι μας και αυτά Χριστούγεννα και γενικά πράγματα που ποτέ δεν θα υλοποιήσουμε. Γι' αυτό λέω να ενεργοποιήσουμε τις 5 αισθήσεις που μας χάρισε η φύση και να δούμε πως με αυτές θα νοιώσουμε την μαγεία των Χριστουγέννων!!!!

Ξεκιναμε....



ΓΕΥΣΗ

Tα Χριστούγεννα όλοι τρώμε ελεύθερα! Φτιάξε λοιπόν μόνη σου ή αγόρασε υπέροχα μπισκότα και gingercookies! Αν τα φτιάξεις σπίτι θα δώσουν μια υπέροχη μυρωδιά στο χώρο σου ενώ με αυτά μπορείς να φτιάξεις μικρές διακοσμητικές γωνιές στο σπιτι σου.


Τoποθέτησε τα σε μπωλ ή πιατέλες αφού πρώτα βάλεις από κάτω ένα κόκκινο χαρτί αφής για να δώσει χρώμα και contrast αλλά  και να τραβήξει το βούτυρο. Αν σου πετύχουν είναι μια ωραία ιδέα να τα βάλεις σε ενα κουτί με μια υπέροχη κορδέλλα και να τα κάνεις δώρο. Μην ξεχάσεις να κρεμάσεις και ενα ταμπελάκι με τις ευχές σου από το φιόγκο!



Διακοσμημένη γωνιά του Wrap

ΟΡΑΣΗ

Η διακόσμηση είναι το Α και το Ω τα Χριστούγεννα. Όλες σίγουρα στο σπίτι μας έχουμε στολίσει το δέντρο!Οκ ...αλλά μερικές φορές θέλει και κάτι άλλο.... Τα φωτάκια ψείρες είναι το πιο εύκολο και οικονομικό κόλπο. Τοποθέτησε τα μέσα σε διάφανες γυάλες και άναψε τα! Το αποτέλεσμα είναι συγκλονιστικό. Δινουν μια μαγεία στο σπίτι. Μπορείς να βάλεις τις γυάλες πάνω σε τραπέζια αλλά και σε γωνιές στο πάτωμα!!!


Πρόταση διακόσμησης από το Wrap

ΑΦΗ

Τα Χριστούγεννα έχουν χρώμα κόκκινο. Και τι καλύτερο από το κόκκινο βελούδο! Αγόρασε κόκκινο βελούδο και φτιάξε απλές θήκες για όλα τα μαξιλάρια που έχεις στο σπιτι σου, στο καναπε σου η παρατημένα στη ντουλάπα. Τοποθέτησε τα στον καναπέ, στις καρέκλες, στο πάτωμα... Μόνο που θα τα ακουμπάς και θα τα χαιδεύεις θα νοιώθεις σαν να είναι το υπέροχο ρούχο του Άγιου Βασίλη!


...για το καλό... διακοσμητικό ματάκι
ΑΚΟΗ

Μην βάλετε το ραδιόφωνο η την τηλεόραση να παίζουν! Αγόρασε η κατέβασε τα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια απο την

υπέροχη σειρά GLEE η άφησε τον Michael Bubble να σου πει "Do they know it's Christmas?" ...ιδίως φέτος αυτή η ερώτηση είναι πολύ επίκαιρη!



To γούρι Smile που θα βρεις στο Wrap


ΟΣΦΡΗΣΗ

Τα κεριά και τα αρωματικά λάδια ειναι το πιο συνηθισμένο και το έχετε κάνει. Λοιπον, εχω μια super ιδέα που δεν σου στοιχίζει τίποτα και έχει ενα καταπληκτικό το αποτέλεσμα! Βράσε νερό και φτιάξε τσάι απο αυτά που κυκλοφορούν στα super markets με γεύση βανίλια, κανέλλα, μήλο. Γέμισε δυο τρία ποτήρια και άφησε τα στο χώρο! Το άρωμα που αναδύεται θα σε τρελλάνει για αρκετές ώρες και σίγουρα θα αισθανθείς Χριστούγεννα!



Και το Miss Bloom's tip: Μην ξεχάσεις να επισκεφθείς το Wrap στο γνωστό πάρτυ της Χάρητος στο Κολωνάκι που γίνεται το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, από τις 11 το πρωί! Είναι μία από τις πιο fun παραδόσεις του γιορτινού shopping κι ένας εγγυημένος τρόπος να νιώσουμε Χριστούγεννα!

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ