Τα COIN CASA ήρθαν στην Ελλάδα! Που θα τα βρεις;

Γιατί τα αγαπήσαμε και πως μπορούν με προσιτό τρόπο να ανανεώσουν όλα τα δωμάτια του σπιτιού!


Δώσε ένα ρομαντικό touch σε κάθε χώρο του σπιτιού σου


Τα COIN CASA ήρθαν αποκλειστικά στο πολυκατάστημα notoshome στην Αθήνα, στην Πλατεία Κοτζιά! Το μεγαλύτερο ιταλικό πολυκατάστημα ειδών σπιτιού έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Από το 1926, το COIN CASA είναι το μεγαλύτερο πολυκατάστημα στην Ιταλία, με πάνω από 100 καταστήματα στην Ιταλία αλλά και στο εξωτερικό σε πάνω από 10 χώρες.



Τα COIN CASA ήρθαν στην Ελλάδα! Που θα τα βρεις;




Τώρα μπορείς να φέρεις όλες τις νέες τάσεις της διακόσμησης στο σπίτι σου! Επένδυσε σε μικρά αξεσουάρ που θα μετατρέψουν το καθιστικό, το υπνοδωμάτιο ή την ταρπεζαρία σου στο σκηνικό των ονειρών σου! Τα COIN CASA φέρνουν την ιταλική αισθητική και design με 4 διαφορετικές συλλογές κάθε χρόνο, σε οικονομικές τιμές και τεράστια ποικιλία, που καλύπτει όλες τις ανάγκες για το σπίτι, το υπνοδωμάτιο, το σαλόνι, την κουζίνα, το μπάνιο, αλλά και σε ότι αφορά κουρτίνες, υφάσματα και φωτιστικά.





Οι αγορές σας στο πολυκατάστημα notoshome στην Αθήνα γίνονται ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση και μια ανεπανάληπτη εμπειρία με ... Ιταλική φινέτσα!

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ
Προηγούμενο άρθρο

Βουτιά... στο κενό

MUST READ