Marcel Wanders στα Marks & Spencer

Ο designer Marcel Wanders σχεδίασε τη χριστουγεννιάτικη συλλογή κι έβαλε λάμψη στα είδη σπιτιού, τα αξεσουάρ και τα καλλυντικά (!).


Ο designer Marcel Wanders σχεδίασε τη χριστουγεννιάτικη συλλογή για τα Marks & Spencer κι έβαλε λάμψη στα είδη σπιτιού, τα αξεσουάρ και τις συσκευασίες.


Χωρίς ανάσα περνούν οι τελευταίοι μήνες για τον Marcel Wanders. Μετά τη συναρπαστική εγκατάσταση “Mermaids” για την Moooi στην εβδομάδα design του Λονδίνου, ανακοίνωσε το λανσάρισμα της Χριστουγεννιάτικης συλλογής που δημιούργησε για τα Marks and Spencer.


Το μαξιμαλιστικό ύφος του σχεδιαστή, το εορταστικό χρυσό και οι σιλουέτες σήμα κατατεθέν, όπως το πρόσωπο του κλόουν, τα συμπλέγματα φυτών και οι καρδιές κοσμούν τη σειρά που περιλαμβάνει 150 αντικείμενα, από αξεσουάρ και συσκευασίες καλλυντικών για άνδρες και γυναίκες μέχρι χριστουγεννιάτικα στολίδια, είδη σπιτιού και συσκευασίες γλυκών.


Διάβασε περισσότερα και δες φωτογραφίες από τη σειρά του σχεδιαστή για τα Marks & Spencer εδώ.

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ