Πως γιόρτασε η Fendi τα εγκαίνια του νέου λονδρέζικου καταστήματος;

Δες το ειδικό αφιέρωμα στο Royal College of Art and British Design. 


H FENDI γιόρτασε τα εγκαίνια του νέου της καταστήματος στη Sloane Street στις 17 Σεπτεμβρίου με ένα ειδικό αφιέρωμα στο Royal College of Art and British Design. 

Πως γιόρτασε η Fendi τα εγκαίνια του νέου λονδρέζικου καταστήματος;



Οι μαθητές του τμήματος Σχεδιασμού Προϊόντων του RCA κλήθηκαν να δημιουργήσουν, υπό την καθοδήγηση του Βρετανού σχεδιαστή και πρώην μαθητή του RCA, Simon Hasan, ειδικές βιτρίνες που παρουσίαζαν δημιουργικές και καινοτόμες χρήσεις των τεχνικών δεξιοτεχνίας της υπογραφής FENDI χρησιμοποιώντας υλικά απορριμμάτων.



Κατά τη βραδιά των εγκαινίων οι μαθητές δημιούργησαν μια ειδική εγκατάσταση στο χώρο, στην οποία προέβαλαν τη δημιουργική διαδικασία που ακολούθησαν στα project τους. 



Η συνεργασία αυτή αντιπροσωπεύει την εξαιρετική ανάμειξη του κόσμου της μόδας και του design, αποτυπώνοντας τη βαθιά σχέση που υπάρχει μεταξύ της δημιουργικότητας, της λειτουργικότητας, της έρευνας, του πειραματισμού, της κληρονομιάς και του μέλλοντος.

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ
Επόμενο άρθρο

Eις τον αφρό

MUST READ