Ποιο από τα "Φιλαράκια" ξόδεψε 6,2 εκ. ευρώ για αυτή τη θέα;

Δες φωτογραφίες από κάθε χώρο του σπιτιού


Δες φωτογραφίες από κάθε χώρο του σπιτιού


Στα 42 του χρόνια ο τηλεοπτικός Chandler από τη σειρά "Φιλαράκια" αποφάσισε ότι έπρεπε να αναβαθμίσει το βιωτικό του επίπεδο επενδύοντας σε μια εργένικη βίλα με συνολικό εμβαδόν 372 τετραγωνικά μέτρα. Ο Matthew Perry επέλεξε το νέο του σπίτι χάρη στην εντυπωσιακή θέα πάνω από την πόλη του Los Angeles. Τα βασικά υλικά που κυριαρχούν στην κατασκευή είναι το γυαλί και το ατσάλι, τα οποία ενοποιούν τους εσωτερικούς με τους εξωτερικούς χώρους. 

Το σπίτι διαθέτει ένα master bedroom δίπλα από την πισίνα και άλλα δύο υπνοδωμάτια. Ένα από τα πιο εντυπωσιακά στοιχεία του σπιτιού είναι η οθόνη, αξίας 12.000 δολαρίων, στο home cinema. 

O Perry πούλησε (προς 3 εκατομμύρια δολάρια) πριν από λίγους μήνες το σπίτι που είχε αγοράσει από τον Elton John το 2005. Αμέσως μετά πήρε ένα μήνα άδεια από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις για να μπει σε κέντρο αποτοξίνωσης. Στόχος του αυτή την περίοδο, είναι να συγκεντρωθεί στον αγώνα του ενάντια στο αλκοόλ και τα παυσίπονα. 

Δες τις φωτογραφίες του σπιτιού

Ποιο από τα "Φιλαράκια" ξόδεψε 6,2 εκ. ευρώ για αυτή τη θέα;






























MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ
Προηγούμενο άρθρο

Στον παλμό του ReMap3

MUST READ