Σαν παιδί και 'γω

Οι μεγαλύτεροι designers σε κάνουν να νοσταλγείς το παιδικό σου δωμάτιο


Οι μεγαλύτεροι designers σε κάνουν να νοσταλγείς το παιδικό σου δωμάτιο


Τελικά είναι πολύ εύκολο τα παιδιά να μπουν από νωρίς στο μαγικό κόσμο του design και να μάθουν να αγαπούν τα καλοσχεδιασμένα και λειτουργικά έπιπλα. Γνωστοί designers σχεδιάζουν για τα πιο αξιαγάπητα πλάσματα και το παιδικό δωμάτιο αλλάζει.


Τα έπιπλα, τα φωτιστικά και τα αντικείμενα του παιδικού δωματίου δεν είναι αναγκαστικά εμπνευσμένα από παραμύθια ή κόμικς. Τα παιδικό design αποκτά δυναμική και το γεγονός ότι σημαντικοί designers δημιουργούν για τους μικρούς μας φίλους αποτελεί απόδειξη της δύναμής του. Δημιουργήστε ένα καλαίσθητο παιδικό δωμάτιο και αφήστε τη φαντασία τους να οργιάζει.


Σαν παιδί και 'γω


Πίνακας '' Black Board'' σε design Alex Hellum για τον οίκο Τhorsten van Elten.

Info: Box Architects, Διεύθυνση Ξανθίππου 2, Κολωνάκι Τηλ.: 210 7248600Kάθισμα – παιχνίδι ''Puppy'' σε design Eero Aarnio για τον οίκο Magis.

www.cappellini.itΚαρέκλα '΄'Mini Panton'' του Verner Panton για τον οίκο Vitra

www.vitra.comΤραμπάλα από ύφασμα που σχεδίασε η Louise Campbell για τον οίκο Erik Jorgensen.
Info: Box Architects, Ξανθίππου 2, Κολωνάκι Τηλ.: 210 7248600


Μiss Bloom's Tip: Αρκεί μια τέτοια πινελιά για να μεταμορφώσει και να δώσει χαρακτήρα στον παιδικό χώρο. Αν η πινελιά είναι λιγάκι πιο ακριβή από ό,τι υπολόγιζες, σκέψου την ιδέα να μετατρέψεις τα δώρα της βάπτισης ή της παιδικής γιορτής σε ένα design έπιπλο.
MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ