Διεθνής διάκριση για το ατελιέ on entropy

Τα Archiproducts Design Awards είναι η κορυφαία διεθνής ετήσια διοργάνωση που αναδεικνύει την παγκόσμια σχεδιαστική αριστεία. Οι Ελληνίδες on entropy διακρίθηκαν

Το ατελιέ μαρμάρου on entropy συμμετείχε στο διαγωνισμό με το μαρμάρινο φωτιστικό Ray as A Silver Lining στην κατηγορία Lighting. Διακρίθηκε ανάμεσα σε 750 συμμετοχές από ολόκληρο τον κόσμο, ορισμένες από διεθνώς καταξιωμένους δημιουργούς και brands όπως Artemide, Boffi κλπ. 

Η μοναδικότητα στη σύλληψη, την καινοτομία, την τεχνολογία και έρευνα ήταν το βασικό χαρακτηριστικό που αναζητά στις συμμετοχές και βραβεύει η κριτική επιτροπή η οποία αποτελείται από προσωπικότητες που χαίρουν μεγάλης εκτίμησης στον χώρο του design και της αρχιτεκτονικής. Ανάμεσα τους ο Michael Anastassiades, o Patrik Schumacher, η Francine Houben κ. α. 

Όπως δηλώνουν οι σχεδιάστριες Νίκη και Ζωή Μοσκοφόγλου του ατελιέ on entropy: 

"Η πρόθεση μας όταν πρωτοσχεδιάσαμε αυτό το φωτιστικό ήταν να μετατρέψουμε το μάρμαρο από έναν άκαμπτο και βαρύ όγκο σε μια ελαφριά και λαμπερή φόρμα που σχεδόν αιωρείται στο χώρο. Το 2020 προσθέσαμε τη λεπτομέρεια με το φύλλο ασημιού που έχει αναφορές στη γιαπωνέζικη τεχνοτροπία "kintsugi" και την παραδοσιακή μαρμαροτεχνία".     

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ