Μητροπολιτικό στυλ

Το σύγχρονο design, η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και τα ποιοτικά υλικά σχεδιασμού αποτελούν τη βάση της δημιουργίας για την Stosa Cucine. Τώρα η υψηλή αισθητική βρίσκει τη θέση της στην κουζίνα μας με το μοντέλο Metropolis

Η Metropolis έχει σχεδιαστεί με το Evolution System, το σύστημα που μεγιστοποιεί τη χωρητικότητα και διαμορφώνει καλά οργανωμένους χώρους αποθήκευσης, έτσι ώστε να δέχεται ηλεκτρικές συσκευές τελευταίας γενιάς, όπως κάποιο ψυγείο ή και φούρνο XXL. Η νέα στοιχειακή σύνθεση συμβάλλει στη δημιουργία σχεδίων με πρωτότυπες γεωμετρίες που, σε συνδυασμό με τα εκλεκτικά φινιρίσματα, επιτρέπουν τη μέγιστη εξατομίκευση της κουζίνας.

Αισθητική και λειτουργικότητα συνδυάζονται με τον πιο άρτιο τρόπο παρέχοντας καλαισθησία στην κουζίνα. Η έξυπνη οργάνωση μας επιτρέπει να εκμεταλλευτούμε όλο τον διαθέσιμο χώρο χωρίς να κάνουμε τον παραμικρό συμβιβασμό σε ζητήματα κομψότητας. Χρώματα και υλικά έχουν μελετηθεί λεπτομερώς για να δώσουν πολυτέλεια σε κάθε σύνθεση.

Οι επιφάνειες της Metropolis μπορούν να είναι γυαλιστερές ή ματ, με νερά του ξύλου και του μαρμάρου ή και μονόχρωμες, ενώ διαθέτουν μεγάλη γκάμα συστημάτων ανοίγματος. Το σύνολο ολοκληρώνεται με τα ανοιχτά στοιχεία και τους εμφανείς πλαϊνούς χώρους από λακαριστό μέταλλο. Ένα σχέδιο που ξεχωρίζει για την κομψότητα και τον μοντερνισμό του. 

 

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ
Προηγούμενο άρθρο

Nicosia is on the Map

Επόμενο άρθρο

Ολική ανακαίνιση

MUST READ