Η νέα συλλογή της Flexform ορίζει την "κομψότητα χαμηλών τόνων"

Για τη Flexform το σύγχρονο σπίτι είναι ο χώρος όπου όλοι μπορούν τελικά να είναι ο εαυτός τους και να αφοσιωθούν στις αγαπημένες τους δραστηριότητες. Να χαλαρώσουν, να διαβάσουν, να δουν τηλεόραση, να περάσουν το χρόνο τους όπως και με όποιον θέλουν, ενώ ταυτόχρονα περιβάλλονται από έπιπλα και αντικείμενα υψηλής αισθητικής.

Η Flexform επεκτείνει τη συλλογή της με μιας σειρά νέων προϊόντων που επιβεβαιώνουν τη δέσμευση της εταιρείας να δημιουργεί πέρα από τα όρια του χρόνου και της μόδας.

Η νέα συλλογή της Flexform ορίζει την "κομψότητα χαμηλών τόνων"
Καναπές Romeo 

Οι ευαίσθητες γραμμές, αναλογίες και λεπτομέρειες του καναπέ Romeo, όπως τα κωνικά χυτά αλουμινένια πόδια και οι λεπτές σωλήνες που περιγράφουν τις ραφές και τονίζουν τα αισθητικά ισορροπημένα σχήματα, πιστοποιούν την τεχνογνωσία της εταιρείας. Χάρη στην τέλεια κλίση του καθίσματος και τα γενναιόδωρα μαξιλάρια -τα γεμάτα με πούπουλα χήνας- ο καναπές Romeo είναι απτή απόδειξη της ικανότητας της εταιρείας να απολαμβάνει την απόλυτη κομψότητα με την μεγαλύτερη δυνατή άνεση. Το σύστημα καθισμάτων Romeo είναι επίσης εκπληκτικά ευπροσάρμοστο, καθώς μπορεί να "φορέσει" οποιοδήποτε από τα υφάσματα και τα δέρματα της συλλογής Flexform. Αυτό σημαίνει ότι ο καναπές Romeo μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί σε κάθε στυλ από το κομψό μινιμαλιστικό μέχρι το πιο κλασικό.

Ortrigia Flexform
Πολυθρόνες Ortigia 

Μια οικογένεια καθισμάτων με παραδοσιακή γοητεία ερμηνευμένη με σύγχρονη αισθητική, αυτή είναι η Ortigia. Περιλαμβάνει μια πολυθρόνα με βραχίονες, μια πολυθρόνα χωρίς μπράτσα που μπορεί να συνδυαστεί με ένα υποπόδιο και επίσης με καρέκλες τραπεζαρίας. Οι πολυθρόνες Ortigia, μπορούν ακόμα να διαδραματίσουν κεντρικό ρόλο σε δωμάτια όπως η κρεβατοκάμαρα, ή να συνδυαστούν εύκολα με όλους τους καναπέδες της συλλογής Flexform για να δώσουν την αίσθηση μιας χαμηλών τόνων κομψότητας σε οποιοδήποτε χώρο.

Sveva Flexform
Πολυθρόνα Sveva Soft

Η εκλεπτυσμένη σιλουέτα και τα γενναιόδωρα φιλόξενα σχήματα που διακρίνουν την πολυθρόνα Sveva Soft μπορούν τώρα να βρεθούν και στον ομώνυμο καναπέ. Το καλαίσθητο κέλυφος σε άκαμπτη δομική πολυουρεθάνη είναι επικαλυμμένο με δέρμα αγελάδας ενώ το μαλακό κάθισμα και τα μαξιλάρια της πλάτης είναι γεμισμένα με πούπουλα χήνας. Ο καναπές στηρίζεται σε κομψές βάσεις από αλουμίνιο που διατίθενται σε σατέν, χρώμιο, λουστραρισμένο, μαύρο χρώμιο ή σαμπάνια. Όπως και με την πολυθρόνα, ο καναπές επιτρέπει αμέτρητους συνδυασμούς των επιμέρους στοιχείων, είναι διαθέσιμος σε πολλά χρώματα, ενώ τα μαξιλάρια μπορεί να είναι από ύφασμα ή δέρμα.  

Jeremy Flexform
Μπουφές Jeremy 

Η αποκάλυψη ή η απόκρυψη είναι το ερώτημα που ενέπνευσε την αισθητική της οικογένειας των αποθηκευτικών επίπλων Jeremy. Με καθαρές γραμμές και κομψές αναλογίες συγκροτείται από μια σειρά ανοιχτών τμημάτων για την προβολή αντικειμένων που κοσμούν και κλειστών διαμερισμάτων με πόρτες για την απόκρυψη όσων πρέπει να μείνουν πιο ιδιωτικά. Ιδιαίτερα συναρπαστική είναι η αντίθεση μεταξύ της ελαφρότητας των διαμερισμάτων από smoked glass και της επιφάνειας από βελανιδιά. Η συλλογή Jeremy διατίθεται επίσης με γυαλιστερό φινίρισμα σε τρία χρώματα: λευκό, γκρι ή μαύρο.

Στην Ελλάδα τις συλλογές Flexform μπορείτε να βρείτε στα καταστήματα Δελούδης 

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ