Ένα design icon τώρα "βιολογικό"!

Τα ράφια Componibili της Kartell σχεδιάστηκαν το 1967 από την Anna Castelli και έγιναν στιγμιαία best sellers. Σήμερα, μετά από χρόνια ερευνών, η Kartell τα επαναλανσάρει σε μια νέα πιο οικολογική εκδοχή, καθώς είναι κατασκευασμένα από ένα πρωτοποριακό βιοδιασπώμενο υλικό

Το Componibili Bio είναι η νέα έκδοση των iconic ραφιών που λάνσαρε για πρώτη φορά η Kartell πενήντα χρόνια πριν. Σήμερα τα Componibili παράγονται με ένα επαναστατικό φυσικό υλικό, ένα βιοπλαστικό υψηλής ποιότητας που δημιουργήθηκε και αναπτύχθηκε από την Kartell. 

Τα Componibili Bio είναι τα πρώτα προϊόντα ενός μεγαλύτερου project που ονομάζεται "Kartell Bio". Όλο και περισσότερο, η αγορά απαιτεί να λαμβάνουμε υπόψη το περιβάλλον σε κάθε δραστηριότητα και άλλωστε η βιωσιμότητα ήταν πάντα μέρος της φιλοσοφίας της Kartell. Η σχετική έρευνα για τη δημιουργία νέων πιο φιλικών στο περιβάλλον υλικών ξεκίνησε πριν από μερικά χρόνια και οδήγησε στην ανάπτυξη ενός υλικού που ανταποκρίνεται στα χαρακτηριστικά της βιωσιμότητας. Προέρχεται από απόβλητα γεωργικής παραγωγής τα οποία με μια βιολογική διαδικασία, δημιουργούν μια βιομάζα που είναι παρόμοια με το πλαστικό. Μετά από μια σειρά από διαδικασίες για τη βελτίωση της σύνθεσης, αυτή η βιομάζα καταλήγει να γίνει υλικό της υψηλότερης ποιότητας.

Ένα design icon τώρα "βιολογικό"!

Η Kartell είναι η πρώτη που επιλέγει να δημιουργήσει με αυτό το υλικό, χρησιμοποιώντας το για να επαναλανσάρει ένα από τα πιο iconic, τα πιο χαρακτηριστικά και διαχρονικά κομμάτια της συλλογής της, τα ράφια Componibili. θα πειραματιστεί με αυτό το υλικό σε ένεση και χύτευση όπως άλλα πλαστικά. Μαζί με το πρωτοποριακό υλικό έρχονται και τέσσερα πρωτοποριακά χρώματα για τα νέα Componibili: πράσινο, ροζ, κίτρινο και γκρι.

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ