Moments of Greece: δροσερό, καλοκαιρινό design από την AtoZGreek

Ο designer Κωνσταντίνος Βαρβιτσιώτης μεγαλώνει την γκάμα των προϊόντων της AtoZGreek και πειραματίζεται με design items εμπνευσμένα από τις πιο χαρακτηριστικές εικόνες του ελληνικού καλοκαιριού

"Η ζωή μας θα πρέπει να είναι ένα ατελείωτο ελληνικό καλοκαίρι". Με αυτό το αισιόδοξο motto, τα summer accessories AtoZGreek μας προσκαλούν να ζήσουμε παρέα μοναδικές καλοκαιρινές ιστορίες σε λευκό και μπλε φόντο -και όχι μόνο! Οι τρεις iconic "φιγούρες" των AtoZGreek, το Μάτι, το Καρπούζι και ο Γάιδαρος ξεκινούν φέτος το ταξίδι τους πάνω σε clutches, tote bags και backpacks από φυσικό καμβά, σε παιχνιδιάρικες χρωματικές αντιθέσεις.

Tο κυκλαδίτικο ηλιοβασίλεμα, οι χρωματιστές γειτονιές της Πλάκας, τα χταπόδια κρεμασμένα στα νησιά, ο Τσολιάς, ο Ψαράς και άλλες στιγμές και παραστάσεις που μας χαρίζει απλόχερα η ελληνική παράδοση αποτυπώνονται πάνω σε μοναδικά διακοσμητικά αντικείμενα, σουβέρ και μπρελόκ, που δίνουν χρώμα στην καθημερινότητα μας, αποτελώντας παράλληλα την ιδανική πρόταση για ένα κομψό καλοκαιρινό δώρο.

Πάντα με έμπνευση τις εικόνες και τις αισθήσεις του ελληνικού καλοκαιριού, τα summer accessories AtoZGreek φτιάχνονται αποκλειστικά στην Ελλάδα. Ο designer Κωνσταντίνος Βαρβιτσιώτης σχεδιάζει απλά, κομψά και χαρούμενα διακοσμητικά αντικείμενα και beachwear items, που γίνονται πρεσβευτές του ελληνικού καλοκαιριού σε ολόκληρο τον κόσμο. Ένας κόσμος γεμάτος φως, χαρά, ζωντάνια, χρώμα. Ένας κόσμος γεμάτος αυθεντικότητα, κομψότητα και αισιοδοξία. Αυτός είναι ο κόσμος των AtoZGreek και μας προσκαλεί να "βουτήξουμε" μαζί στο ατελείωτο ελληνικό καλοκαίρι.

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ