Το βραβείο των φετινών Hotel Design Awards

Κορυφαία ξενοδοχεία από ολόκληρη την Ελλάδα διαγωνίζονται και φέτος για τα Hotel Design Awards στο πλαίσιο της έκθεσης 100% Hotel Show που γίνεται 16 έως 19 Νοεμβρίου στο MEC Παιανίας. Το Casaviva Greece είναι εκεί

Το βραβείο έχουν σχεδιάσει οι Ελληνίδες on entropy, δηλαδή η Νίκη και η Ζωή Μοσκοφόγλου και είναι αυτό για το οποίο διαγωνίζονται ορισμένα από τα κορυφαία ξενοδοχεία της Ελλάδας στο πλαίσιο των Hotel Design Awards. 

Τα φετινά Hotel Design Awards αναμένεται να έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον από ποτέ, καθώς ο αριθμός των συμμετοχών έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Παράλληλα, το έπαθλο των φετινών νικητών έχει σημαντική αξία, καθώς ανοίγει δρόμους για διεθνείς συνεργασίες. Η στρατηγική συνεργασία με τα κορυφαία media της αρχιτεκτονικής και του τουρισμού για την επιλογή των φετινών Nominators, ανθρώπων που πρότειναν ξενοδοχεία για το ιδιαίτερο Design τους, έδωσε έναν ακόμη πιο αναβαθμισμένο χαρακτήρα στη διοργάνωση, με το επίπεδο να είναι πραγματικά υψηλότερο από ποτέ. Ανάμεσα στους nominators και το Casaviva Greece. 

Ο συνολικός αριθμός των συμμετοχών ξεπέρασε τις 60, και πλέον η ειδική ομάδα του 100% Hotel Show έχει επιλέξει τις 30 επικρατέστερες. Οι shortlisted αυτές συμμετοχές, τίθενται πλέον στην τελική αξιολόγηση της κριτικής επιτροπής, το έργο της οποίας είναι δυσκολότερο και πιο υπεύθυνο από κάθε άλλη φορά. Όπως κάθε χρόνο, στην κριτική επιτροπή συμμετέχουν σημαντικοί εκπρόσωποι από τον χώρο της ελληνικής ξενοδοχίας, καθώς και από υπηρεσίες σχετικές με τον τουρισμό, ενώ ταυτόχρονα οι διακεκριμένες προσωπικότητες της αρχιτεκτονικής που συμμετέχουν, προσυπογράφουν την τεχνική αρτιότητα των υποψηφιοτήτων.

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ