Diesel Open Workshop, το οικείο βιομηχανικό στυλ!

"Diesel Open Workshop" είναι το όνομα της καινούριας συλλογής για την κουζίνα και το μπάνιο που υπογράφει η Scavolini για την Diesel. Σύγχρονο, φιλικό design κατάλληλο για κάθε σπίτι

Οι επιρροές του βιομηχανικού στυλ είναι σαφείς. Μέταλλο, σκούρα χρώματα, απλές γραμμές, μια γενικότερη "καθαρότητα" του σχεδιασμού. Αυτά είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της συλλογής Diesel Open Workshop. Οι designers της Scavolini και της Diesel αντιλαμβάνονται το σπίτι σαν τον απόλυτα δικό μας χώρο. Τον χώρο όπου πρώτα από όλα πρέπει να νιώθουμε άνετα, να εκφράζει την προσωπικότητα μας και τον τρόπο που ζούμε. Να προσφέρει οικειότητα, χαλάρωση και την ίδια ώρα να ευνοεί την κοινωνικότητα. 

Αυτόν τον χώρο επιχειρούν να δημιουργήσουν οι σχεδιαστές με τη συλλογή Diesel Open Workshop που αλλάζει τα δύο πιο "απαιτητικά" δωμάτια του σπιτιού, την κουζίνα και το μπάνιο, με το μπάνιο μάλιστα να είναι πρώτη φορά που γίνεται κομμάτι αυτής της πολύ ενδιαφέρουσας συνεργασίας ανάμεσα στην Diesel και τη Scavolini. Μπορεί το βιομηχανικό στυλ να είναι "cozy"; Να βγάζει μια αίσθηση οικειότητας ίσως και ζεστασιάς ακόμα; Μπορεί. Και η συλλογή Diesel Open Workshop το αποδεικνύει. Όσο έντονη και αν είναι η χρήση του μετάλλου και των σκούρων χρωμάτων το τελικό αποτέλεσμα είναι απόλυτα φιλικό. Δημιουργεί ένα σκηνικό καθημερινότητας που σίγουρα οι περισσότεροι "urbanites" θα ένιωθαν αμέσως οικείο. Ακόμα και στο μπάνιο όπου το βιομηχανικό στυλ είναι σαφώς πιο ασυνήθιστο από ό,τι στην κουζίνα, η αίσθηση που δημιουργείται είναι ενός οικείου χώρου. Πώς το καταφέρνουν; Με την έμφαση στην ευελιξία. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το σύστημα ραφιών Stock Rack. 

Diesel Open Workshop, το οικείο βιομηχανικό στυλ!

Με τη συλλογή Diesel Open Workshop, η Scavolini έχει δημιουργήσει για την Diesel μια αισθητική καινούρια, ολότελα διαφορετική που αποδεικνύει ότι η εμμονή με τη λειτουργικότητα μπορεί να μας κάνει να νιώθουμε οικεία και σε ένα industrial περιβάλλον.  

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ